Άφησε τα στοιχεία σου για να λάβεις το ΝΕΟ βιβλίο του Νίκου, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

🔒 Σέβομαι το απόρρητο σου. Απεγγραφή με ένα κλικ.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Θέλεις να μάθεις πως αποκτάς οικονομική ανεξαρτησία από επενδύσεις σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεσαι τώρα;

300+ Έλληνόφωνοι από 15 χώρες έχουν ήδη εκπαιδευτεί. Πρόλαβε την συνδρομή εφόρου ζωής!

Πρόλαβε την προσφορά εφόρου ζωής πριν ανέβει το κόστος στα 5.000 ευρώ!

Η μοναδικη Ακαδημια ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ απο Διαπιστευμενο Επενδυτη και τους συνεργατες ελληνες δικηγορους και λογιστες του αποτελει μια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ εκπαιδευση που χρειαζεσαι στην ζωη σου ΣΗΜΕΡΑ!

Ο Νίκος Μαυράκης Μιλάει στο Capital.gr

  Η Εκπαιδευτική Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας του Νίκου Μαυράκη Αποτελεί μία ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Εκπαίδευση που Χρειάζεσαι Τώρα στην Ζωή σου:

 • Παρέχει πολύτιμη συμπυκνωμένη γνώση με πολύ απλά λόγια, ώστε να ξέρεις τι να κάνεις για να αποκτήσεις και εσύ την οικονομική σου ανεξαρτησία (ανεξαρτήτως από τις σημερινές σου γνώσεις), που σημαίνει ότι θα μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως και να μπεις σε μια τροχιά ταχείας οικονομικής ανάπτυξης!

 • Εξηγεί τα απλά 7 βήματα της οικονομικής ανεξαρτησίας ώστε να αναγνωρίσεις που βρίσκεσαι τώρα και ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνεις ώστε να μην χάνεις χρόνο με ενέργειες που δεν αποφέρουν μεγάλα αποτελέσματα, που σημαίνει ότι θα ξέρεις πως να εφαρμόσεις τις πληροφορίες βάση της δικής σου κατάστασης και των δικών σου στόχων!

 • Μαθαίνει τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά ενός οικονομικά καλλιεργημένου ανθρώπου ώστε να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου χαρίσματα (ακόμη και αν δεν πιστεύεις ότι έχεις) και να παραμείνεις σταθερά στις αξίες σου, που σημαίνει ότι αυτή η διαδικασία θα έχει νόημα και θα είναι διασκεδαστική για σένα!

 • Εξηγεί τις απλές (αλλά έξυπνες) στρατηγικές γύρω από τις καλύτερες επενδύσεις ώστε να ξέρεις τι να κοιτάς όταν όλοι οι άλλοι απλά δουλεύουν όλη μέρα, που σημαίνει ότι θα μπορέσεις να έχεις ένα οικονομικό πλεονέκτημα επειδή θα ξέρεις να αναγνωρίσεις τις επόμενες μεγάλες ευκαιρίες (π.χ., αυτές που δεν χρειάζονται μεγάλα κεφάλαια).

 • Εξηγεί τους αυτόματους τρόπους να προστατεύεις και να αυξάνεις τα χρήματα σου ώστε να μην χρειάζεται να σπαταλάς τον πολύτιμο σου χρόνο εργάζοντας, που σημαίνει ότι θα περνάς την μέρα σου όλο και πιο ξέγνοιαστα αφού θα βάζεις τα χρήματα σου να δουλεύουν για σένα!

 • Εξηγεί πως θα διατηρήσεις την ελευθερία σου με παθητικό εισόδημα το οποίο θα ανεβαίνει με τα χρόνια, που σημαίνει ότι δεν θα αγχωθείς ποτέ ξανά με την σκέψη ότι τα χρήματα σου τελειώνουν

 • Αποκαλύπτει τα μεγάλα (και συχνά) λάθη σχετικά με τα κοινά περιουσιακά στοιχεία (όπως μετοχές, ακίνητα, κτλ.) ώστε να αυξήσεις το γενικότερο εισόδημα σου είτε έχεις ήδη περιουσιακά στοιχεία είτε όχι, που σημαίνει ότι θα ξέρεις πως να εκμεταλλευτείς τα χρήματα σου με τον καλύτερο τρόπο

 • Περιλαμβάνει πολύτιμη πληροφορία σχετικά με την Ελληνική φορολογία και νομοθεσία ώστε να μην ξαφνιαστείς στο μέλλον από άγνωστους παράγοντες που κοστίζουν πολύ, που σημαίνει ότι θα υπάρχει πάντα νομιμότητα αλλά και μικρότερη απώλεια χρημάτων σε φόρους (όπως άλλωστε κάνουν οι περισσότεροι οικονομικά ανεξάρτητοι άνθρωποι).

Τι Πρέπει να Ξέρεις για το 2024:

Jamie Dimon (JPMorgan Chase): «Αυτή μπορεί να είναι η πιο επικίνδυνη περίοδος που έχει δει ο κόσμος εδώ και δεκαετίες», είπε ο ισχυρότερος τραπεζίτης/CEO του κόσμου.

Warren Buffett: «Μια οικονομική καταιγίδα δημιουργείται για τα ακίνητα!»

Charlie Munger: «Αυτό που έρχεται είναι χειρότερο από μια ύφεση»

Το 60% των ανθρώπων ανέφερε ότι ήταν συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι στη δουλειά και το 19% ότι νιώθουν μίζερα στην δουλειά τους!

Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν ιδέα πώς να διαχειριστούν τα χρήματα τους!

Οι Αμερικάνοι βασίζονται σε πιστωτικές κάρτες για να τα βγάλουν πέρα ​​καθώς το 64% παραδέχεται να ζει από μήνα σε μήνα!

Σχεδόν το 25% κάνει αγορές για τις οποίες αργότερα μετανιώνει όταν βιώνει σημαντικό άγχος!

Το 40% λέει ότι η έννοια των χρημάτων του σε καθημερινή βάση περιορίζει τον βαθμό στον οποίο μπορούν να απολαύσουν την καθημερινότητά τους!

Περίπου το 65% αναφέρει ότι αισθάνεται ότι οι οικονομικές τους δυσκολίες συσσωρεύονται τόσο πολύ που δεν μπορούν να τις ξεπεράσουν!

Πάνω από το 75% αισθάνεται εξαιρετικά απαισιόδοξα για το οικονομικό του μέλλον!

-Το πρόγραμμα αυτό ΔΕΝ είναι θεωρητικό αλλά παρέχει τους πιο πρακτικούς τρόπους να καταφέρεις την οικονομική σου ανεξαρτησία, είτε έχεις σήμερα περιουσιακή αξία είτε ξεκινάς με χρέη (όπως ξεκίνησε ο Νίκος)!

-Θα σου μάθει όλα αυτά που ΔΕΝ πρόσφερε η παραδοσιακή παιδεία ή το περιβάλλον μας (γονείς, συγγενείς και φίλοι), ώστε να βγεις από αυτό το σύστημα που δεν σου επιτρέπει ποτέ να σηκώσεις το κεφάλι ψηλά όσο πρόοδο και να κάνεις! Μόνο ένας οικονομικά ανεξάρτητος άνθρωπος μπορεί να στο μάθει αυτό!

-Το σημαντικότερο είναι ότι θα μάθεις πως να πολλαπλασιάσεις το ΕΙΣΟΔΗΜΑ σου σίγουρα και όχι κατά τύχη με εικασίες και τζόγο!

 • ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ με την Πιστοποίηση Ενός Διαπιστευμένου Ελληνοαμερικανού Επενδυτή (από την Κεφαλαιαγορά των ΗΠΑ)! Δεν είναι άλλη μια συλλογή από θεωρητικά σεμινάρια.. το πρόγραμμα αυτό θα σε κάνει οικονομικά ελεύθερο!

  Με το Μεγάλο Πακέτο Έχεις:

  • On-Demand Πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις Online Εκπαιδεύσεις Οικονομικής Ελευθερίας Εφορου Ζωής. 120+ ώρες άμεσης εφαρμόσιμης γνώσης (με την συνδρομή στο MASTERMIND)! [Αξίας €4.000]

  • Δεκάδες εργαλεία προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης. [Αξίας €1.500] 

  • Πολλά αρχεία με χρήσιμες πληροφορίες όπως το περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου μετοχών του Νίκου, όλη η φορολογία για τις επενδύσεις, το αγαπημένο συμβόλαιο ενοικίασης του Νίκου, κτλ: [Αξίας €1.500]

  • Πρόσκληση σε μελλοντικές εκπαιδεύσεις ζωντανά (διαδικτυακά) με τον Νίκο. [Ανεκτίμητης Αξίας]

  • Πρόσβαση σε ανθρώπους ίδιας νοοτροπίας με σένα και διαδικτυακές συναντήσεις "mastermind" κάθε 2η Κυριακή μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2024, ώστε να μεγαλώσεις το δίκτυο επαφών σου και να ανακαλύψεις πρακτικούς τρόπους να αποκτήσεις πλούτο στην Ελλάδα (πρέπει να προστεθεί προαιρετικά στην σελίδα πληρωμής).  [Αξίας €4.000] 

  BONUS με την Εγγραφή σου Σήμερα:

  #1: Πρόσκληση στις ομαδικές διαδικτυακές συναντήσεις με τον Νίκο μία φορά τον μήνα για να σου απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και να λάβεις νέες πληροφορίες.

  #2: Πρόσβαση εφ´ όρου ζωής στον "Κλειστό Κύκλο" του Νίκου: Μία κλειστή ομάδα στο Facebook με την καινούρια σου διαδικτυακή κοινότητα από ανθρώπους κοινής νοοτροπίας και τον Νίκο να προσφέρει συνεχώς καινούρια γνώση (Ανεκτίμητης Αξίας). 

  Συνολική Αξία: άνω των 10.500€!

  ΤΩΡΑ μόνο με 3.447 ή 4 δόσεις των 999 ευρώ!
  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

  Η προσφορά συνδρομής εφόρου ζωής είναι περιορισμένου χρόνου και η τιμή θα ανέβει σύντομα!. Μπες στην Ακαδημία σήμερα και εκμεταλλεύσου περιεχόμενο ανεκτίμητης αξίας! 

  Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά και έχεις κάποιες επιπλέον ανησυχίες μπορείς να μιλήσεις μαζί μας κλείνοντας ένα ραντεβού μέσω ζουμ εδώ. Δεν θα σου δώσουμε συμβουλές σε αυτήν την κλήση.

 • ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • Θα μάθεις από έναν άνθρωπο ο οποίος ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να ξεπληρώσει $60.000 χρέος και να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος μέσα σε 5 χρόνια, πώς μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο (ακόμα και αν δεν πιστεύεις ότι αυτό είναι εφικτό για εσένα τώρα)!

  • Πρώτη μέρα: Θα γνωρίσεις τους διαδικτυακούς συναδέλφους και συναγωνιστές σου και θα ξεκινήσεις τα εκπαιδευτικά μαθήματα!

  • Πρώτες 10 μέρες: Θα μάθεις πράγματα γύρω από τα χρήματα που θα μπορέσεις να εφαρμόσεις άμεσα και θα συμμετάσχεις ζωντανά στην πρώτη ομαδική συνάντηση! 

  • Μετά τον πρώτο μήνα: Θα έχεις περισσότερη γνώση γύρω από τα χρήματα και τις επενδύσεις από το 90% του πληθυσμού.  

  • Μετά τον 2ο μήνα: Θα ξέρεις πως να ανακτήσεις ολόκληρο το ποσό της επένδυσης σου από άμεσες κινήσεις!

  • Μετά τον 3ο μήνα: Θα είσαι έτοιμος/η να κάνεις την πρώτη σου ευφυής επένδυση.

  • Μετά τον 6ο μήνα: Θα έχεις δημιουργήσει την πρώτη πηγή παθητικού εισοδήματος.

  • Κατά την διάρκεια της ζωής σου: μπορείς να έχεις κερδίσει >400.000 ευρώ αν εφαρμόσεις αυτήν την γνώση!

  ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣΟ Νίκος Μαυράκης ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ να επενδύσει τα χρήματα σας και ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ προμήθεια από καμία υπηρεσία (π.χ., χρηματιστηριακές εταιρίες/πλατφόρμες ή affiliate marketing) και εστιάζει αποκλειστικά στην παροχή οικονομικής παιδείας και την προστασία των μελών της ομάδας του από "σύγκρουση οικονομικών συμφερόντων".

  Ποιος είναι ο Νίκος Μαυράκης;

  Ο Νίκος μεγάλωσε στη Ρόδο της Ελλάδας και σε ηλικία 17 ετών πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Υπολογιστών και MBA στη Διοίκηση Τεχνολογίας από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε έζησε στην Ουάσιγκτον, DC, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκος έχει εργαστεί τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, προτού απαλλαγεί οικονομικά από αυτό που αποκαλεί «ευφυείς επενδύσεις». Σήμερα ο Νίκος απολαμβάνει παθητικό εισόδημα από ακίνητα και επιχειρήσεις άλλων ανθρώπων.


  Μέχρι το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο ως αξιωματικός σύνδεσμος για το Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Στρατού των ΗΠΑ, αποτελώντας ουσιαστικά το επίκεντρο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.


  Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο του REAL ESTATE (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολαρίων) που το 2021 μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 κτηματομεσίτες.


  Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκο πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες άτομα και καθοδήγησε πολλούς υπαλλήλους για να εξελιχθούν σε μεγαλύτερες θέσεις. Ο Νίκος πιστεύει ότι η πρωταρχική δουλειά ενός ηγέτη είναι να δημιουργεί άλλους ηγέτες. Η ικανότητα του να επιλύει σύνθετα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησαν να ξεκινήσει μια επιχείρηση coaching/εκπαίδευσης. Ως coach υψηλών επιδόσεων, ο Νίκος καταφέρνει να ανοίξει το δρόμο σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να πετύχουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο.


  Ο Νίκος είναι επίσης διαπιστευμένος επενδυτής, όπως ορίζεται από την Κεφαλαιαγορά SEC των ΗΠΑ. Παρά τις επιτυχίες του, ο Νίκος αυτοαποκαλείται μαθητής της ζωής και αναζητά συνεχώς καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Σήμερα επενδύει σε ακίνητα μαζί με τον παγκοσμίου φήμης επιχειρηματία Grant Cardone και ανήκει στην ελίτ ομάδα “Platinum Partnership” του Tony Robbins.  


  Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα, ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!


  Η αποστολή του Νίκου είναι να βελτιώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων παρέχοντας τους πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές γνώσεις και πρακτικές μεθόδους για να αρχίσουν να βελτιώνουν τα οικονομικά τους ανεξάρτητα από την ηλικία, την τοποθεσία και τις τρέχουσες συνθήκες τους. Ο Νίκος πιστεύει ότι για να είναι πραγματικά ελεύθερος κάποιος στην σημερινή κοινωνία πρέπει να είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Έτσι ίδρυσε την Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας, ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας όπως έκανε ο ίδιος υπό την καθοδήγηση των δισεκατομμυριούχων μεντόρων του.


  Θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με τον Νίκο; Στείλε του ένα email στο [email protected].


  Γίνε μέλος της μοναδικής Ελληνικής Ακαδημίας για την Οικονομική Ελευθερία!

  «Οι επενδύσεις είναι ο ευκολότερος δρόμος προς την οικονομική ανεξαρτησία και δεν χρειάζονται χρήματα στο ξεκίνημα. Κανείς όμως δεν πρέπει να επενδύσει σε τίποτα πριν επενδύσει πρώτα στον εαυτό του με την απόκτηση βαθιάς γνώση και δεξιοτήτων!»
  -Νίκος Μαυράκης 

  Ζωντανές συναντήσεις μέσω ZOOM κάθε δεύτερη Κυριακή στις 8 μ.μ. εώς τον Ιούλιο του 2024

  Τι Περιέχουν τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα;


  Διαδικασία Απόκτησης Οικονομικής Ανεξαρτησίας: Ένα 9ωρο πρόγραμμα με τα 7 απλά βήματα απόκτησης οικονομικής ανεξαρτησίας. Συμπυκνωμένη όλη η βαθιά γνώση του Νίκου ώστε ακόμη και κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ να μπορεί να κατανοήσει το πολύτιμο υλικό στο σύνολο του. Η διαδικασία απόκτησης οικονομικής ανεξαρτησίας θα σου επιτρέψει να καταλάβεις αμέσως σε ποιο βήμα είσαι και να ακολουθήσεις το κάθε βήμα με την σωστή σειρά ώστε να καταφέρεις αυτό που λίγοι μπορούν, την οικονομική σου ελευθερία!

    

  Εργαστήρι Επιτάχυνσης Οικονομικής Ανεξαρτησίας: Άλλο ένα 8ωρο πρόγραμμα με μορφή ομαδικού coaching όπου ο Νίκος χρησιμοποιεί 16 εργαλεία προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης ώστε ο κάθε συμμετέχοντας να θέσει ορθολογικά τους στόχους του, να ανακαλύψει το κατάλληλο όχημα παραγωγής εισοδήματος και να καταφέρει την ταχεία αύξηση του εισοδήματος του, με αποτέλεσμα να επιταχυνθεί η διαδικασία προς την οικονομική του ελευθερία. Πριν το τέλος της εκπαίδευσης θα έχεις ετοιμάσει το δικό σου Προσωπικό Πλάνο Οικονομικής Ανάπτυξης βήμα βήμα. Πραγματικά ένα πρόγραμμα σαν κανένα άλλο! 


  29+ Τρόποι Απόκτησης Χρημάτων από το Real Estate: Σε αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα ο Νίκος εξηγεί 29 τρόπους με τους οποίους οποιοσδήποτε μπορεί να βγάλει χρήματα από την ακίνητη περιουσία. Δεν είναι απαραίτητο ούτε αρχικό κεφάλαιο ούτε ιδιοκτησία ακινήτου για να ξεκινήσει κάποιος να κερδίζει χρήματα. Μάλιστα ο Νίκος εξηγεί πως οποιοσδήποτε μπορεί να έχει παθητικό εισόδημα εντός ενός μηνός! Πιστεύουμε ότι δεν έχει υπάρξει τέτοια πρακτική εκπαίδευση στο κομμάτι επένδυσης ακινήτων στην Ελλάδα, ειδικά από εισηγητή που εισπράττει εκατοντάδες χιλιάδες από ακίνητα!!


  Παραγωγή Πλούτου από το Χρηματιστήριο: Μία 10ωρη εκπαίδευση που. Εδώ θα μάθεις πως πολλαπλασιάζεται το χρήμα! Ο Νίκος θα εξηγήσει με πολύ απλά λόγια τι ακριβώς είναι οι μετοχές, τα ομόλογα και τα funds, τι καθορίζει την τιμή τους, που πάνε τα χρήματα μας όταν επενδύουμε στο χρηματιστήριο, και πως οι οικονομικοί κύκλοι επηρεάζουν τις παγκόσμιες αγορές πάντα με τον ίδιο τρόπο! Έτσι μετά από αυτήν την εκπαίδευση θα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου με μηδαμινές πιθανότητες απώλειας κεφαλαίου. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία συναλλαγή μόνος/η σου γιατί θα μάθεις πως όλα αυτά γίνονται αυτόματα για σένα.


  Το Καλύτερο Μάθημα για τα Κρυπτονομίσματα: Ξέρετε κανέναν που να έχει κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια από τα κρυπτονομίσματα.

  Δεξιότητες που Παράγουν Πλούτο: Από τις πιο σημαντικές νέες εκπαιδεύσεις της ζωής σου. Μαζί με τον Νίκο και σπουδαίους επιχειρηματίες θα μάθεις ποιες δεξιότητες πρέπει να χτίσεις για να παράγεις, όχι μόνο μεγάλα εισοδήματα, αλλά και πλούτο. Μάλιστα, στο εκτεταμένο αυτό πρόγραμμα, ο Νίκος θα σου δείξει πρακτικούς τρόπους ώστε να έχεις το πλεονέκτημα του χρόνου! Εκτιμάμε ότι κανένας που παρακολουθήσει αυτήν την εκπαίδευση δεν θα βγει ο ίδιος άνθρωπος.


  Διαχρονική Οικονομική Στρατηγική: Μετά την βαθιά γνώση και τις νέες πεποιθήσεις έρχεται η στρατηγική! Μεγάλα λάθη έχουν γίνει από έξυπνους ανθρώπους και επενδυτές διότι δεν είχαν αφιερώσει χρόνο στην στρατηγική. Χωρίς αυτήν μπορεί κάποιος να καταναλώσει πάρα πολύ χρόνο νομίζοντας ότι «πάει καλά», όμως, αρκετά χρόνια αργότερα να καταλάβει ότι είχε δώσει έμφαση σε λάθος δραστηριότητες. Ο Νίκος έχει βάλει σκοπό να να το αλλάξει αυτό για όποιον θέλει να έχει το μέγιστο οικονομικό αποτέλεσμα και για τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του. 


  🆕 Βρίσκοντας τον Καλύτερο Συνεπενδυτή: Το καλύτερο δίδυμο της οικονομικής επιτυχίας: Ο ένας έχει τους πόρους και ο άλλος ξέρει τον τρόπο! Ή ίσως και οι δύο διαθέτουν λίγο από τα δύο. Σε αυτήν την μοναδική εκπαίδευση ο Νίκος θα σου μάθει πως να βρεις τον ιδανικό συνεπενδυτή ώστε να εξοικονομήσεις πολλά χρόνια δουλεύοντας για το όνειρο σου ή αυξάνοντας το παθητικό σου εισόδημα αφήνοντας τους άλλους να δουλεύουν σκληρά με τα χρήματα σου! Πραγματικά ανεκτίμητης αξίας!


  🆕 Ταχεία Κέρδη Μέσω Διαδικτύου: Ο Νίκος γνωρίζει πολύ καλά ότι ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε καταλληλότερη εποχή για κάποιον να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο, από αυτήν που διανύουμε τώρα. Θα μάθεις όλα αυτά που κάνει λάθος ο περισσότερος κόσμος ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις σταθερά κέρδη από το διαδίκτυο. Αν ονειρεύεσαι να εισπράττεις 5 ή 10 ή 15 χιλιάδες κέρδη τον μήνα, μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου πει ότι δεν γίνεται! Ο Νίκος το κάνει συστηματικά και θα σου μάθει και σένα τον τρόπο! Και όλα αυτά με το μυαλό ενός επενδυτή και όχι υπαλλήλου!

  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ
  Προσφορά περιορισμένου χρόνου, Το κόστος θα γίνει 5.000

  Το Mastermind Ευφυών Επενδύσεων τελειώνει τον Ιούλιο του 2024(θα λάβεις τις βιντεοσκοπήσεις των προηγούμενων συναντήσεων).

  Τι είναι το Mastermind?

  Στο βιβλίο του «Think and Grow Rich», ο Napoleon Hill περιέγραψε την αρχή του Mastermind ως: «Ο συντονισμός της γνώσης και της προσπάθειας μεταξύ δύο ή περισσότερων ανθρώπων που εργάζονται για έναν καθορισμένο σκοπό με πνεύμα αρμονίας… όταν συνυπάρχουν δύο ή πειρσσότερα μυαλά δημιουργούν κάτι μεγαλύτερο, κάτι ανώτερο... ένα κοινό νου. Αυτό λέγεται Mastermind.  Ένα Mastermind λοιπόν είναι μια ομάδα από ομοϊδεάτες που συναντιούνται τακτικά για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να πετύχει το στόχο του: την οικονομική ανεξαρτησία! Στο Mastermind Ευφυών Επενδύσεων με τον Νίκο Μαυράκη, η ομάδα ψάχνει για τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να ανεβάσει το εισόδημα της ώστε να αναπτύξει πολλαπλές πηγές παθητικού εισοδήματος.  

  Βαθιά Γνώση

  Μετοχές, ομόλογα, κρυπτονομίσματα, ιδιωτικά κεφάλαια, νεοφυείς επιχειρήσεις, διαδικτυακές επιχειρήσεις, ακίνητα...και σωστές επενδύσεις χρόνου! Είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, θα θέλετε να μάθετε για όλες τις νέες πληροφορίες στον τομέα των επενδύσεων και των επιχειρηματικών κερδών.

  Πραγματικά Παραδείγματα

  Φέρτε τα δικά σας παραδείγματα ή ακούστε τα παραδείγματα που θα παρουσιάζονται από άλλους για να χτίσετε εμπιστοσύνη γύρω από τις έξυπνες επενδύσεις με ήσυχο μυαλό. «Η επανάληψη είναι η μητέρα όλων των δεξιοτήτων» και σκοπός μας είναι να γίνουμε όλοι ευφυείς επενδυτές το συντομότερο!

  Ειδικοί Προσκεκλημένοι

  Ετοιμαστείτε να μάθετε από ειδικούς προσκεκλημένους που θα μας παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Σε έναν κόσμο που κινείται πολύ γρήγορα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το χρόνο και τα χρήματα σας όσο το δυνατόν καλύτερα.


  Πάτησε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

  Δες τι Είπαν οι Προηγούμενοι Συμμετέχοντες:

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

  «Το σεμινάριο ήταν μεταμορφωτικό με τρόπους που δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω λεκτικά. Έχω επενδύσει σε δύο παθητικά εισοδήματα από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί και ξέρω ότι δεν θα είχα τολμήσει πριν. Φοβόμουν πολύ να κάνω αυτές τις κινήσεις πριν από ένα χρόνο. Οπότε, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

  «Νίκο, από την πρώτη κιόλας μέρα μας μετέφερες το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνεις! Συμπυκνωμένη γνώση, εύστοχες πληροφορίες και παρατηρήσεις, τροφή για σκέψη και υπέροχοι καλεσμένοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που απάντησαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα σε κάθε μας ερώτηση. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι πάντα επιτυχίες!»

  «Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό για το πώς να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και τα όνειρά μας. Τα βήματα που μας δώσατε ήταν πολύ χρήσιμα και αναλυτικά, πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να χτίσουμε μια ισχυρή αυτοπεποίθηση αναλαμβάνοντας δράση. Ευχαριστώ Νίκο!»

  «Νιώθω πως ενηλικιώθηκα μέσα σε αυτήν ομάδα.»

  "Νομίζω ότι έμαθα ότι ακόμη και κάτι που φαίνεται περίπλοκο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν δεν το φοβάσαι τόσο πολύ. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που εγγράφηκα στο επόμενο Mastermind γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για τις επενδύσεις.»

  «To mastermind μου έχει ανατρέψει όλη την προσέγγιση για το τι σημαίνει άνθρωπος με οικονομική άνεση και οι 3 χαρακτηρισμοί που δίνω σε όλους μας είναι, που εγώ είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου το λέω ειλικρινά που έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν, και ήθος, αξίες και αρχές… που έχουν καλοσύνη και είναι άξιοι. Βλέπεις όλοι πόσο δημιουργικά παιδιά είναι. Συν τα 3 χαρακτηριστικά που σου είπα προσθέτω ένα τέταρτο που είναι ότι όλοι θέλουμε να εξελιχθούμε, να βελτιωθούμε. Οπότε πιστεύω είμαστε αχτύπητη ομάδα και μακάρι να’ρθούνε κι άλλοι σας και εμάς, και να διευρύνουμε όλο αυτό το πεδίο ενεργειακά ώστε να επηρεάζουμε και εμείς άλλους»

  «Οι καλεσμένοι ήταν εξαιρετικοί, το υλικό που μοιραστήκατε μαζί μας είχε μεγάλη αξία και η ενέργεια σας ήταν μεταδοτική. Ευχαριστώ!»

  Έλληνες και Ελληνίδες Μιλάνε για την Προσωπική τους Εμπειρία Δουλεύοντας με τον Νίκο Μαυράκη:

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΑΝ: 

  • ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ

  • Ίσως πιστεύετε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλοι πράττουμε βάση της γνώσης που έχουμε. Εάν θέλετε να μάθετε ακριβώς πώς να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία τότε εγγραφείτε στο μοναδικό Ελληνικό πρόγραμμα που διεξάγεται από κάποιον που το έχει ήδη καταφέρει με έξυπνες επενδύσεις! 

  • ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ 500 ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ 500.000 ΕΥΡΩ

  • Το ποσό που έχετε στην άκρη δεν έχει καθόλου σημασία. Αν θέλετε να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία στο σύντομο χρονικό μέλλον πρέπει να μάθετε τον τρόπο ΤΩΡΑ, αλλιώς θα χάσετε πολύτιμο χρόνο κάνοντας λάθος πράγματα! 

  • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ

  • Έχετε χάσει χρήματα στο παρελθόν και φοβάστε μην χάσετε και άλλα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει την σιγουριά που χρειάζεστε ώστε να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία της προτίμησης σας. 

  • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

  • Κανένας δεν θέλει να ζει με άγχος και ανησυχίες, όμως τα χρήματα είναι ο κυρίαρχος λόγος ανησυχίας του κόσμου σε όλο τον πλανήτη! Αποφασίστε να βάλετε ένα τέλος σε αυτήν την ανησυχία!

  • ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΩΣ ΤΑ 67 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ 

  • Μία ανεπαρκής καριέρα με χαμηλές απολαβές μπορεί να γίνει μεγάλο κίνητρο ώστε να φτάσετε στην οικονομική ανεξαρτησία ακόμα πιο γρήγορα. Αυτό άλλωστε ήταν και το κίνητρο του Νίκου!

  • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ

  • Ίσως έχετε ήδη μετοχές ή κάποια ακίνητα ή έχετε αναθέσει σε μια συμβουλευτική εταιρία να διαχειρίζεται τα χρήματα σας, αλλά δεν γνωρίζετε αν λαμβάνετε τις καλύτερες αποδόσεις. Πάρα πολύ κόσμος χάνει κέρδη γιατί έχει τοποθετήσει χρήματα σε λάθος επενδύσεις. Αυτό δεν θα συμβεί σε εσάς από εδώ και στο εξής!

  Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΥ

  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σου!
  Έγινα οικονομικά ελεύθερος πριν τα 40 μου από έξυπνες επενδύσεις ενώ ήμουν ακόμη υπάλληλος! Ούτε κληρονόμησα χρήματα ούτε τα έβγαλα τυχαία. Ίσως είμαι ο καλύτερος μέντορας για να σου δείξει πως να το καταφέρεις και εσύ. Εάν δεν βρεις τον τρόπο να ανακτήσεις το κόστος αυτής της εκπαίδευσης, θα δουλέψω προσωπικά μαζί σου μέχρι να γίνει αυτό πραγματηκότα! Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος για το πρόγραμμα μου!
  -Νίκος Μαυράκης

  Copyright © NM Coaching, LLC 2023        Terms of Use