Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ!Ο Νίκος θα σας καθοδηγήσει ώστε να μπείτε στον σωστό δρόμο και να βγείτε στην σύνταξη αρκετά χρόνια νωρίτερα, είτε είστε υπαλλήλους είτε ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης.  • Απλά βήματα και στρατηγικές για αρχάριους και προχωρημένους

 • Δεξιότητες για αυξημένο εισόδημα

 • Χάρτης οικονομικής ανεξαρτησίας

 • Τακτικές και εργαλεία για αποτελέσματα μακράς διάρκειας 

 • Γνώση που ΔΕΝ προσφέρεται σε σχολεία, πανεπιστήμια ή από οικονομικούς συμβούλους!

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Ιδρυτής του προγράμματος "Breakthroughs: Financial Freedom" 


ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (ΑΞΙΑΣ 450 ΕΥΡΩ)!

00

DAYS

07

HOURS

18

MINUTES

12

SECONDS

Εγγραφείτε σήμερα για να λάβετε την προσφορά 1+1 μόνο με 1.500 347 ευρώ.

Το πρόγραμμα είναι βιντεοσκοπημένο στα Ελληνικά για ελληνόφωνους που κατοικούν εντός ή εκτός Ελλάδος. Θα λάβεις 16 ώρες μοναδικού υλικού και 16 εργαλεία!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΑΝ: 

 • ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ

 • Ίσως πιστεύετε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλοι πράττουμε βάση της γνώσης που έχουμε. Εάν θέλετε να μάθετε ακριβώς πώς να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία τότε εγγραφείτε στο καλύτερο σεμινάριο που έχει διεξαχθεί στην Ελλάδα! 

 • ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ 500 ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ 500.000 ΕΥΡΩ

 • Το ποσό που έχετε φυλάξει ως τώρα δεν έχει καθόλου σημασία. Αν θέλετε να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία στο σύντομο χρονικό μέλλον πρέπει να μάθετε τον τρόπο ΤΩΡΑ, αλλιώς θα χάσετε πολύτιμο χρόνο! 

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ

 • Έχετε χάσει χρήματα στο παρελθόν και φοβάστε μην χάσετε και άλλα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει την σιγουριά που χρειάζεστε ώστε να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία της προτίμησής σας.

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

 • Κανένας δεν θέλει να ζει με άγχος και ανησυχίες, όμως τα χρήματα είναι ο κυρίαρχος λόγος ανησυχίας του κόσμου σε όλο τον πλανήτη! Αποφασίστε να βάλετε ένα τέλος σε αυτήν την ανησυχία!

 • ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΩΣ ΤΑ 67 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ 

 • Μία ανεπαρκής καριέρα με χαμηλές απολαβές μπορεί να γίνει μεγάλο κίνητρο ώστε να φτάσετε στην οικονομική ανεξαρτησία ακόμα πιο γρήγορα. 

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ

 • Ίσως έχετε ήδη κάποιες μετοχές ή κάποια ακίνητα ή κάποια συμβουλευτική εταιρία να διαχειρίζεται τα χρήματά σας αλλά δεν γνωρίζετε αν λαμβάνετε τις καλύτερες αποδόσεις. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ!

Με αυτήν την προσφορά θα λάβετε:

-> 8 ώρες βιντεοσκοπημένου σεμιναρίου για να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να αυξήσετε το εισόδημα σας και να πολλαπλασιάσετε τα χρήματα σας ακόμα και αν ζείτε στην Ελλάδα (αξίας 1.000 ευρώ)

-> Μια συλλογή από χρήσιμα εργαλεία προσωπικής ανάπτυξης που θα κρατήσετε για εσάς (αξίας 500 ευρώ) 

-> 30 αρχές των οικονομικά ανεξάρτητων ανθρώπων

-> Πρόσβαση εφ´ όρου ζωής στον "Κλειστό Κύκλο" του Νίκου: Μία κλειστή ομάδα στο Facebook με την καινούρια σας διαδικτυακή κοινότητα από ανθρώπους κοινής νοοτροπίας και τον Νίκο να προσφέρει συνεχώς καινούρια γνώση (Ανεκτίμητης Αξίας) 

-> Προσωπική εγγύηση ότι θα γνωρίζετε πώς να κερδίσετε πίσω το ποσό της επένδυσης σας αφού συμμετάσχετε στο πρόγραμμα, καθώς και πώς να κερδίσετε χιλιάδες ευρώ παραπάνω στα επόμενα χρόνια! (€€€€)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ενότητα 1- Θέστε τους σωστούς χρηματικούς στόχους για εσάς και τους αγαπημένους σας: Θα μάθετε την φόρμουλα της οικονομικής ανεξαρτησίας και τί ακριβώς χρειάζεστε για να την αποκτήστε.

Ενότητα 2 - Ανακαλύψτε το κατάλληλο "όχημα" παραγωγής εισοδήματος για εσάς: Θα καταλάβετε ποιο όχημα παραγωγής εισοδήματος θέλετε να ακολουθήσετε για να απολαύσετε τη διαδικασία (που ονομάζεται ζωή), αλλά και ποιες δεξιότητες χρειάζεστε για να αυξήσετε σημαντικά το εισόδημα σας!

Ενότητα 3 - Επενδύστε χωρίς να χάσετε ποτέ τα χρήματα σας: Θα μάθετε πώς να διαφοροποιείτε πραγματικά τις επενδύσεις σας σε περιουσιακά στοιχεία και να αυξάνετε την περιουσιακή σας αξία ακόμη και όταν η οικονομία περνάει ύφεση ή καταρρέει.

Ενότητα 4 - Μάθετε όλα τα μυστικά μείωσης και αναστολή καταβολής φόρων: Θα μάθετε πώς να μειώνετε (νόμιμα) την φορολογία σας με έξυπνους τρόπους, όπως κάνουν οι εξαιρετικά πλούσιοι!

Ενότητα 5 - Συνταξιοδοτηθείτε πρόωρα με παθητικό εισόδημα: Θα μάθετε τις μακροχρόνιες συνήθειες και τις τακτικές που θα σας επιτρέψουν να σταματήσετε να εργάζεστε δεκαετίες ολόκληρες πριν από προγραμματισμένη ηλικία συνταξιοδότησής σας.

ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Θα μάθετε από κάποιον που ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να ξεπληρώσει $60.000 χρέος και να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος μέσα σε 6 χρόνια πώς μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο (ακόμα και αν δεν πιστεύετε ότι αυτό είναι εφικτό για εσάς τώρα)!

 • Θα ανακαλύψετε συγκεκριμένους τρόπους για να ανακτήσετε το κόστος αυτής της εκπαιδευτικής επένδυσης. Ο Νίκος θα συνεργαστεί προσωπικά μαζί σας μέχρι να συμβεί αυτό!

 • Θα ανακαλύψετε πώς να κερδίσετε (επιτέλους) περισσότερα χρήματα και να πληρώσετε λιγότερους φόρους για να ζήσετε με τους δικούς σας όρους!

 • Θα ξέρετε με απόλυτη σιγουριά πώς να επενδύσετε τα σκληρά δουλεμένα χρήματα σας με πολύ λίγο καθημερινό κόπο, ακόμα και αν ζείτε στην Ελλάδα! 

 • Θα ξέρετε πώς να επενδύσετε στα ίδια περιουσιακά στοιχεία που εκμεταλλεύονται οι Αμερικανοί για να πλουτίσετε σίγουρα κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

 • Θα ξέρετε ακριβώς όλα τα βήματα που πρέπει να κάνετε με ακριβή «οδικό» χάρτη, για να συνταξιοδοτηθείτε μέχρι και δεκαετίες νωρίτερα!

 • Θα αυξάνετε συνεχώς την περιουσιακή σας αξία χωρίς να θυσιάζετε την ευτυχία σας!

 • Θα είστε μέλος της διαδικτυακής κοινότητας του Νίκου εφ´ όρου ζωής! 

Δείτε τι είπαν αυτοί που ήδη παρακολούθησαν:

«Το σεμινάριο ήταν μεταμορφωτικό με τρόπους που δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω λεκτικά. Έχω επενδύσει σε δύο παθητικά εισοδήματα από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί και ξέρω ότι δεν θα είχα τολμήσει πριν. Φοβόμουν πολύ να κάνω αυτές τις κινήσεις πριν από ένα χρόνο. Οπότε, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

«Νιώθω πως ενηλικιώθηκα μέσα σε αυτήν ομάδα.»

«To mastermind μου έχει ανατρέψει όλη την προσέγγιση για το τι σημαίνει άνθρωπος με οικονομική άνεση και οι 3 χαρακτηρισμοί που δίνω σε όλους μας είναι, που εγώ είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου το λέω ειλικρινά που έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν, και ήθος, αξίες και αρχές… που έχουν καλοσύνη και είναι άξιοι. Βλέπεις όλοι πόσο δημιουργικά παιδιά είναι. Συν τα 3 χαρακτηριστικά που σου είπα προσθέτω ένα τέταρτο που είναι ότι όλοι θέλουμε να εξελιχθούμε, να βελτιωθούμε. Οπότε πιστεύω είμαστε αχτύπητη ομάδα και μακάρι να’ρθούνε κι άλλοι σας και εμάς, και να διευρύνουμε όλο αυτό το πεδίο ενεργειακά ώστε να επηρεάζουμε και εμείς άλλους»

«Οι καλεσμένοι ήταν εξαιρετικοί, το υλικό που μοιραστήκατε μαζί μας είχε μεγάλη αξία και η ενέργεια σας ήταν μεταδοτική. Ευχαριστώ!»

«Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό για το πώς να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και τα όνειρά μας. Τα βήματα που μας δώσατε ήταν πολύ χρήσιμα και αναλυτικά, πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να χτίσουμε μια ισχυρή αυτοπεποίθηση αναλαμβάνοντας δράση. Ευχαριστώ Νίκο!»

«Νίκο, από την πρώτη κιόλας μέρα μας μετέφερες το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνεις! Συμπυκνωμένη γνώση, εύστοχες πληροφορίες και παρατηρήσεις, τροφή για σκέψη και υπέροχοι καλεσμένοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που απάντησαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα σε κάθε μας ερώτηση. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι πάντα επιτυχίες!»

«Νομίζω ότι έμαθα ότι ακόμη και κάτι που φαίνεται περίπλοκο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν δεν το φοβάσαι τόσο πολύ. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που εγγράφηκα στο επόμενο Mastermind γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για τις επενδύσεις.»

Το σεμινάριο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ είναι τώρα στην διάθεση σας από την άνεση του σπιτιού σας.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΑΣ

Εγγυόμαστε την απόλυτη ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σας!
Εάν δεν βρείτε τον τρόπο να 
ανακτήσετε το κόστος αυτής της εκπαιδευτικής επένδυσης, ο Νίκος θα δουλέψει προσωπικά μαζί σας μέχρι να κερδίσετε τα χρήματά σας πίσω.
"Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος για το πρόγραμμά μου!" -Νίκος

Ποιος είναι ο Νίκος;

Ο Νίκος Μαυράκης μεγάλωσε στην Ρόδο και στα 17 του χρόνια βρέθηκε στις ΗΠΑ για σπουδἐς. Διαθέτει Πτυχίο BA και μεταπτυχιακό MA στη Μηχανική Υπολογιστών (Computer Engineering) και MBA στη Διαχείριση Τεχνολογίας (Technology Management) από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε λόγω της εργασίας του έχει κατοικήσει στην Ουάσιγκτον, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Εώς και το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο της Αμερικής ως αξιωματικός για το τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Αμερικανικού Στρατού, αποτελώντας ουσιαστικά το κεντρικό σημείο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.

Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολλαρίων) που πρόσφατα μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 πελάτες.     

Παρά τους ηγετικούς του ρόλους, ο Νίκος αποκαλεί τον εαυτό του μαθητή της ζωής. Επιδιώκει συνεχώς την καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η ικανότητα του να επιλύει περίπλοκα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την καθοδήγηση (coaching) προσωπικού, στελεχών και ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ως high performance coach, ο Νίκος πετυχαίνει να ανοίγει τον δρόμο σε άτομα από όλον τον κόσμο ώστε να καταφέρουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο. Είναι επίσης ο ιδρυτής διαφόρων σεμιναρίων και εργαστηρίων Οικονομικής Ανεξαρτησίας, τα οποία προσφέρει και στα Ελληνικά. Τα προγράμματα αυτά παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για να φτάσουν οι συμμετέχοντες στην οικονομική ανεξαρτησία όπως κατάφερε ο Νίκος με την καθοδήγηση από τους δισεκατομμυριούχους μέντορες του πριν γίνει 40 χρονών. 

Ο Νίκος είναι επίσης ένας «διαπιστευμένος επενδυτής» όπως ορίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) ως άτομο με καθαρή αξία άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η πρωταρχική του κατοικία).  

Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!

ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΔΩ
(μόνο αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για αγορά)

Τι λένε αυτοί που έχουν συνεργαστεί με τον Νίκο:

"Το σεμινάριο ήταν μεταμορφωτικό με τρόπους που δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω λεκτικά. Έχω επενδύσει σε δύο παθητικά εισοδήματα από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί και ξέρω ότι δεν θα είχα τολμήσει πριν. Φοβόμουν πολύ να κάνω αυτές τις κινήσεις πριν από ένα χρόνο. Οπότε, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

"Οι καλεσμένοι ήταν εξαιρετικοί, το υλικό που μοιραστήκατε μαζί μας είχε μεγάλη αξία και η ενέργεια σας ήταν μεταδοτική. Ευχαριστώ!"

"Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό για το πώς να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και τα όνειρά μας. Τα βήματα που μας δώσατε ήταν πολύ χρήσιμα και αναλυτικά, πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να χτίσουμε μια ισχυρή αυτοπεποίθηση αναλαμβάνοντας δράση. Ευχαριστώ Νίκο!"

"Νίκο, από την πρώτη κιόλας μέρα του σεμιναρίου, μας μετέφερες το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνεις! Συμπυκνωμένη γνώση, εύστοχες πληροφορίες και παρατηρήσεις, τροφή για σκέψη και υπέροχοι καλεσμένοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που απάντησαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα σε κάθε μας ερώτηση. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι πάντα επιτυχίες!"

"Νομίζω ότι έμαθα ότι ακόμη και κάτι που φαίνεται περίπλοκο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν δεν το φοβάσαι τόσο πολύ. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που εγγράφηκα στο επόμενο Mastermind γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για τις επενδύσεις."

Copyright © NM Coaching, LLC 2023        Terms of Use