Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ;

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗκανε τωρα ΚΑΙ ΕΣΥ αιτηση εγγραφησ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙσ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΟΜΑΔΑ!
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΙΣ
 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ! 

09

DAYS

12

HOURS

32

MINUTES

57

SECONDS


Γίνε μέλος του μοναδικού Ελληνικού

Mastermind επενδύσεων!

«Οι επενδύσεις είναι ο ευκολότερος δρόμος των Ελλήνων προς την οικονομική ανεξαρτησία και δεν χρειάζονται χρήματα στο ξεκίνημα. Κανείς όμως δεν πρέπει να επενδύσει σε τίποτα πριν επενδύσει πρώτα στον εαυτό του/της με την απόκτηση βαθιάς γνώση και δεξιοτήτων!»

-Νίκος Μαυράκης 

Ζωντανά μέσω ZOOM κάθε δεύτερη Κυριακή στις 8 μ.μ. εώς τον Ιούλιο του 2024

Τι είναι το Mastermind?

Ένα Mastermind είναι μια ομάδα από ομοϊδεάτες που συναντιούνται τακτικά για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να πετύχει το στόχο του: την οικονομική ανεξαρτησία!

Στο βιβλίο του «Think and Grow Rich», ο Napoleon Hill περιέγραψε την αρχή του Mastermind ως: «Ο συντονισμός της γνώσης και της προσπάθειας μεταξύ δύο ή περισσότερων ανθρώπων που εργάζονται για έναν καθορισμένο σκοπό με πνεύμα αρμονίας… όταν συνυπάρχουν δύο ή πειρσσότερα μυαλά δημιουργούν κάτι μεγαλύτερο, κάτι ανώτερο... ένα κοινό νου. Αυτό λέγεται Mastermind.  

Βαθιά Γνώση

Μετοχές, ομόλογα, κρυπτονομίσματα, ιδιωτικά κεφάλαια, νεοφυείς επιχειρήσεις, διαδικτυακές επιχειρήσεις, ακίνητα...και πολλά άλλα! Είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, θα θέλετε να μάθετε για όλες τις νέες πληροφορίες στον τομέα των επενδύσεων.

Πραγματικά Παραδείγματα

Φέρτε τα δικά σας παραδείγματα ή ακούστε παραδείγματα που παρουσιάζονται από άλλους για να χτίσετε εμπιστοσύνη γύρω από τις έξυπνες επενδύσεις με ήσυχο μυαλό. «Η επανάληψη είναι η μητέρα όλων των δεξιοτήτων» και σκοπός μας είναι να γίνουμε όλοι ευφυείς επενδυτές!

Ειδικοί Προσκεκλημένοι

Ετοιμαστείτε να μάθετε από ειδικούς προσκεκλημένους που θα μας παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Σε έναν κόσμο που κινείται πολύ γρήγορα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το χρόνο και τα χρήματα σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣΟ Νίκος Μαυράκης ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ να επενδύσει τα χρήματα σας και ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ προμήθεια από καμία υπηρεσία (π.χ., χρηματιστηριακές εταιρίες/πλατφόρμες ή affiliate marketing), αλλά εστιάζει αποκλειστικά στην παροχή οικονομικής παιδείας και την προστασία των μελών της ομάδας του από "σύγκρουση οικονομικών συμφερόντων".


Η καλύτερη ομάδα Ελληνόφωνων είναι τώρα εδώ!

Τι κερδίζει όποιος είναι μέσα σε αυτήν την ομάδα:


 • Συλλογική ανταλλαγή και δημιουργία ιδεών.
 • Μοναδικές οπτικές και επενδυτικές ιδέες. 
 • Βαθιές συζητήσεις για επενδυτικές ιδέες και στρατηγικές. 
 • Ανάπτυξη θετικής επενδυτικής φιλοσοφία.
 • Πηγή κινήτρων και υποστήριξης.
 • Συλλογική τεχνογνωσία για ενημερωμένες επενδυτικές αποφάσεις.
 • Ευρύ φάσμα επενδυτικών ευκαιριών. 
 • Συνεργασία στην επιμέλεια και τις ερευνητικές προσπάθειες. 
 • Δίκτυο επαφών και πόρων στον επενδυτικό κλάδο.
 • Εποικοδομητική ανατροφοδότηση σχετικά με τις επενδυτικές τους αποφάσεις.Τι είπαν τα υπάρχοντα μέλη για την δουλειά του Νίκου μέσα στο Mastermind:


«Δίνει σάρκα και οστά στα όνειρα μας...»


«Είναι στο δια ταύτα όταν μιλάει χωρίς περιττές κουβέντες»
«Αναλύει ένα θέμα σε βάθος. Χρησιμοποιεί απλά και καλά παραδείγματα που σε βοηθούν να καταλάβεις»


«Φέρνει αξιόλογους καλεσμένους με προτάσεις που φέρνουν αποτέλεσμα»
«Οι καλεσμένοι που μας φέρνει παρέχουν πολύ χρήσιμη γνώση και perspective» «Κάνει πολύ καλές ερωτήσεις στους καλεσμένους.»«Πολύ καλή ανάλυση δεδομένων, οι καλεσμένοι που έρχονται βοηθάνε πολύ στον τρόπο σκέψης και βλέπουμε όλη την προσπάθεια και με αυτόν τον τρόπο παίρνουμε παραδείγματα»


«Κουμαντάρει καλά το group έτσι ώστε να περνουμε όλοι value απο την συνεδρίαση»


«Κατευθύνει τους ομιλητές να δώσουν πρακτικές συμβουλές και προτάσεις, καθότι το κάνει και ο ίδιος όταν παρουσιάζει»


«Η οργάνωση και συγκέντρωση όλων αυτών των εργαλείων που προσφέρει, η εμπειρία του πάνω στις επενδύσεις καθώς και οι διασυνδέσεις του»


«Μας αναπτύσσει την κριτική μας σκέψη ώστε να βρούμε μόνοι μας τον δρόμο σε κάποια θέματα που μας απασχολούν»


«Μεταδίδει αισιοδοξία και καλά συναισθήματα»

«Ο Νίκος έχει έναν ευχάριστο τρόπο να μας μεταφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του»

«Απλή, κατανοητή, μεταδοτική ομιλία» «Μας μεταφέρει τις γνώσεις του με έναν μοναδικό τρόπο»


«Βρίσκει ενδιαφέροντες καλεσμένους και μας αλλάζει τρόπο σκέψης»

Πάτησε εδώ για να μιλήσεις στον Νίκο με σκοπό να μπεις στην ομάδα!
Δωρεάν συνομιλία με τον Νίκο

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΑΝ: 

 • ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ

 • Ίσως πιστεύετε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλοι πράττουμε βάση της γνώσης που έχουμε. Εάν θέλετε να μάθετε ακριβώς πώς να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία τότε εγγραφείτε στο μοναδικό Ελληνικό πρόγραμμα που διεξάγεται από κάποιον που το έχει ήδη καταφέρει με έξυπνες επενδύσεις! 

 • ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ 500 ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ 500.000 ΕΥΡΩ

 • Το ποσό που έχετε στην άκρη δεν έχει καθόλου σημασία. Αν θέλετε να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία στο σύντομο χρονικό μέλλον πρέπει να μάθετε τον τρόπο ΤΩΡΑ, αλλιώς θα χάσετε πολύτιμο χρόνο κάνοντας λάθος πράγματα! 

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ

 • Έχετε χάσει χρήματα στο παρελθόν και φοβάστε μην χάσετε και άλλα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει την σιγουριά που χρειάζεστε ώστε να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία της προτίμησης σας. 

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

 • Κανένας δεν θέλει να ζει με άγχος και ανησυχίες, όμως τα χρήματα είναι ο κυρίαρχος λόγος ανησυχίας του κόσμου σε όλο τον πλανήτη! Αποφασίστε να βάλετε ένα τέλος σε αυτήν την ανησυχία!

 • ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΩΣ ΤΑ 67 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ 

 • Μία ανεπαρκής καριέρα με χαμηλές απολαβές μπορεί να γίνει μεγάλο κίνητρο ώστε να φτάσετε στην οικονομική ανεξαρτησία ακόμα πιο γρήγορα. Αυτό άλλωστε ήταν και το κίνητρο του Νίκου!

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ

 • Ίσως έχετε ήδη μετοχές ή κάποια ακίνητα ή έχετε αναθέσει σε μια συμβουλευτική εταιρία να διαχειρίζεται τα χρήματα σας, αλλά δεν γνωρίζετε αν λαμβάνετε τις καλύτερες αποδόσεις. Πάρα πολύ κόσμος χάνει κέρδη γιατί έχει τοποθετήσει χρήματα σε λάθος επενδύσεις. Αυτό δεν θα συμβεί σε εσάς από εδώ και στο εξής!


Παρακολούθησε 2 ομιλίες του Νίκου με Θέμα την Οικονομική Ελευθερία Παρακάτω:

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΑΣ

Εγγυώμαι την απόλυτη ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σου!
Εάν δεν βρείτε τρόπο να 
ανακτήσετε το κόστος αυτής της εκπαιδευτικής επένδυσης πολλαπλές φορές, ο Νίκος θα δουλέψει προσωπικά μαζί σου μέχρι να το καταφέρεις.
"Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος για το πρόγραμμα μου!" -Νίκος Μαυράκης

Ποιος είναι ο Νίκος Μαυράκης;

Ο Νίκος μεγάλωσε στη Ρόδο της Ελλάδας και σε ηλικία 17 ετών πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Υπολογιστών και MBA στη Διοίκηση Τεχνολογίας από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε έζησε στην Ουάσιγκτον, DC, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι.


Καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκος έχει εργαστεί τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, προτού απαλλαγεί οικονομικά από αυτό που αποκαλεί «ευφυείς επενδύσεις». Σήμερα ο Νίκος απολαμβάνει παθητικό εισόδημα από ακίνητα και επιχειρήσεις άλλων ανθρώπων.


Μέχρι το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο ως αξιωματικός σύνδεσμος για το Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Στρατού των ΗΠΑ, αποτελώντας ουσιαστικά το επίκεντρο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.


Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο του REAL ESTATE (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολαρίων) που το 2021 μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 κτηματομεσίτες.


Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκο πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες άτομα και καθοδήγησε πολλούς υπαλλήλους για να εξελιχθούν σε μεγαλύτερες θέσεις. Ο Νίκος πιστεύει ότι η πρωταρχική δουλειά ενός ηγέτη είναι να δημιουργεί άλλους ηγέτες. Η ικανότητα του να επιλύει σύνθετα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησαν να ξεκινήσει μια επιχείρηση coaching/εκπαίδευσης. Ως coach υψηλών επιδόσεων, ο Νίκος καταφέρνει να ανοίξει το δρόμο σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να πετύχουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο.


Ο Νίκος είναι επίσης διαπιστευμένος επενδυτής, όπως ορίζεται από την Κεφαλαιαγορά SEC των ΗΠΑ. Παρά τις επιτυχίες του, ο Νίκος αυτοαποκαλείται μαθητής της ζωής και αναζητά συνεχώς καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Σήμερα επενδύει σε ακίνητα μαζί με τον παγκοσμίου φήμης επιχειρηματία Grant Cardone και ανήκει στην ελίτ ομάδα “Platinum Partnership” του Tony Robbins. 


Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα, ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!


Η αποστολή του Νίκου είναι να βελτιώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων παρέχοντας τους πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές γνώσεις και πρακτικές μεθόδους για να αρχίσουν να βελτιώνουν τα οικονομικά τους ανεξάρτητα από την ηλικία, την τοποθεσία και τις τρέχουσες συνθήκες τους. Ο Νίκος πιστεύει ότι για να είναι πραγματικά ελεύθερος κάποιος στην σημερινή κοινωνία πρέπει να είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Έτσι ίδρυσε την Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας, ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας όπως έκανε ο ίδιος υπό την καθοδήγηση των δισεκατομμυριούχων μεντόρων του.


Θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με τον Νίκο; Στείλε του ένα email στο [email protected].


Copyright © NM Coaching, LLC 2023        Terms of Use