Άφησε τα στοιχεία σου για να λάβεις τις 30 αρχές οικονομικής ανεξαρτησίας του Νίκου, ΔΩΡΕΑΝ!

🔒 Σέβομαι το απόρρητο σας. Απεγγραφή με ένα κλικ.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ τελειωνει σε:

06

ΜΕΡΕΣ

22

ΩΡΕΣ

55

ΛΕΠΤΑ

03

Δ/ΛΕΠΤΑ

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ με πιστοποίηση από Διαπιστευμένο Ελληνοαμερικανό Επενδυτή! Δεν είναι απλά σεμινάρια.. το πρόγραμμα αυτό θα σε κάνει οικονομικά ελεύθερο!


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:


On-Demand Πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις Online Εκπαιδεύσεις Οικονομικής Ελευθερίας 🔥🔥


Πρόσβαση σε μηνιαίες διαδικτυακές συναντήσεις με τον Νίκο να απαντάει σε ερωτήσεις των μελών της Ακαδημίας (για όλο το 2023). 


80+ ώρες άμεσης εφαρμόσιμης γνώσης!


Πιστοποίηση Ευφυούς Επενδυτή


100% εγγύηση ότι θα κερδίσεις τα χρήματα σου πολλαπλές φορές πίσω, αλλιώς ο Νίκος θα δουλέψει μαζί σου ΔΩΡΕΑΝ.


Εφ´ όρου ζωής μέλος της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας του Νίκου στο Facebook!


Συνολική Αξία: άνω των 6.787€

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 • Θα μάθεις από έναν άνθρωπο ο οποίος ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να ξεπληρώσει $60.000 χρέος και να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος μέσα σε 5 χρόνια, πώς μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο (ακόμα και αν δεν πιστεύεις ότι αυτό είναι εφικτό για εσένα τώρα)!

 • Πρώτη μέρα: Θα ξεκινήσεις τα εκπαιδευτικά μαθήματα!

 • Πρώτες 10 μέρες: Θα μάθεις πράγματα γύρω από τα χρήματα που θα μπορέσεις να εφαρμόσεις άμεσα και θα συμμετάσχεις στην παγκόσμια κλειστή ομάδα του Νίκου στο Facebook! 

 • Μετά τον πρώτο μήνα: Θα έχεις περισσότερη γνώση γύρω από τα χρήματα και τις επενδύσεις από το 90% του πληθυσμού.  

 • Μετά τον 2ο μήνα: Θα ξέρεις πως να ανακτήσεις ολόκληρο το ποσό της επένδυσης σου από άμεσες κινήσεις!

 • Μετά τον 3ο μήνα: Θα είσαι έτοιμος/η να κάνεις την πρώτη σου ευφυής επένδυση.

 • Μετά τον 6ο μήνα: Θα έχεις δημιουργήσει την πρώτη πηγή παθητικού εισοδήματος.

 • Κατά την διάρκεια της ζωής σου: Θα έχεις κερδίσει >400.000 που δεν θα είχες διαφορετικά!

ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣΟ Νίκος Μαυράκης έχει δεσμευτεί ότι ΔΕΝ θα λάβει προμήθεια από ουδεμία τρίτη υπηρεσία (π.χ., χρηματιστηριακές εταιρίες/πλατφόρμες ή affiliate marketing) και εστιάζει αποκλειστικά στην παροχή οικονομικής παιδείας και την προστασία των μελών της ομάδας του από "σύγκρουση οικονομικών συμφερόντων".

Ποιος είναι ο Νίκος Μαυράκης;

Ο Νίκος Μαυράκης μεγάλωσε στην Ρόδο και στα 17 του χρόνια βρέθηκε στις ΗΠΑ για σπουδἐς. Διαθέτει Πτυχίο BA και μεταπτυχιακό MA στη Μηχανική Υπολογιστών (Computer Engineering) και MBA στη Διαχείριση Τεχνολογίας (Technology Management) από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε λόγω της εργασίας του έχει κατοικήσει στην Ουάσιγκτον, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι της Φλόριντα.


Εώς και το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο της Αμερικής ως αξιωματικός για το τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Αμερικανικού Στρατού, αποτελώντας ουσιαστικά το κεντρικό σημείο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.


Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολλαρίων) που πρόσφατα μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 πελάτες. Εκεί εργάστηκε υπό την εποπτεία του Τεχνικού Συμβούλου του Τζεφ Μπέζος (Διευθύνων Σύμβουλος, Amazon) και του πρώην επικεφαλής Τεχνητής Νοημοσύνης της Microsoft, επίσης συνεργάστηκε με καταξιωμένους ηγέτες όπως τον Διευθυντή Έργου του πρώτου iPhone της Apple.


Παρά τους ηγετικούς του ρόλους, ο Νίκος αποκαλεί τον εαυτό του μαθητή της ζωής. Επιδιώκει συνεχώς την καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η ικανότητα του να επιλύει περίπλοκα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την καθοδήγηση (coaching) προσωπικού, ελεύθερων επαγγελματιών και ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


Ως high performance coach, ο Νίκος πετυχαίνει να ανοίγει τον δρόμο σε άτομα από όλον τον κόσμο ώστε να καταφέρουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο. Είναι επίσης ο ιδρυτής διαφόρων σεμιναρίων και εργαστηρίων Οικονομικής Ανεξαρτησίας, τα οποία προσφέρει και στα Ελληνικά. Τα προγράμματα αυτά παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για να φτάσουν οι συμμετέχοντες στην οικονομική ανεξαρτησία όπως κατάφερε ο Νίκος με την καθοδήγηση από τους δισεκατομμυριούχους μέντορες του πριν γίνει 40 χρονών. 


Ο Νίκος είναι επίσης ένας «διαπιστευμένος επενδυτής» όπως ορίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) ως άτομο με καθαρή αξία άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η πρωταρχική του κατοικία).  


Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα, ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Πρόλαβε πριν λήξει το χρονόμετρο για τος προεγγραφές!

Τι Περιέχει η Εκπαιδευτική Ακαδημία;


Διαδικασία Απόκτησης Οικονομικής Ανεξαρτησίας: Ένα 8ωρο πρόγραμμα με τα 7 απλά βήματα απόκτησης οικονομικής ανεξαρτησίας. Συμπυκνωμένη όλη η βαθιά γνώση του Νίκου ώστε ακόμη και κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ να μπορεί να κατανοήσει το πολύτιμο υλικό στο σύνολο του. Η διαδικασία απόκτησης οικονομικής ανεξαρτησίας θα σου επιτρέψει να καταλάβεις αμέσως σε ποιο βήμα είσαι και να ακολουθήσεις το κάθε βήμα με την σωστή σειρά ώστε να καταφέρεις αυτό που λίγοι μπορούν, την οικονομική σου ελευθερία!

  

Εργαστήρι Επιτάχυνσης Οικονομικής Ανεξαρτησίας: Άλλο ένα 8ωρο πρόγραμμα με μορφή ομαδικού coaching όπου ο Νίκος χρησιμοποιεί 16 εργαλεία προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης ώστε ο κάθε συμμετέχοντας να θέσει ορθολογικά τους στόχους του, να ανακαλύψει το κατάλληλο όχημα παραγωγής εισοδήματος και να καταφέρει την ταχεία αύξηση του εισοδήματος του, με αποτέλεσμα να επιταχυνθεί η διαδικασία προς την οικονομική του ελευθερία. Πριν το τέλος της εκπαίδευσης θα έχεις ετοιμάσει το δικό σου Προσωπικό Πλάνο Οικονομικής Ανάπτυξης βήμα βήμα. Πραγματικά ένα πρόγραμμα σαν κανένα άλλο! 


29+ Τρόποι Απόκτησης Χρημάτων από το Real Estate: Σε αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα ο Νίκος εξηγεί 29 τρόπους με τους οποίους οποιοσδήποτε μπορεί να βγάλει χρήματα από την ακίνητη περιουσία. Δεν είναι απαραίτητο ούτε αρχικό κεφάλαιο ούτε ιδιοκτησία ακινήτου για να ξεκινήσει κάποιος να κερδίζει χρήματα. Μάλιστα ο Νίκος εξηγεί πως οποιοσδήποτε μπορεί να έχει παθητικό εισόδημα εντός ενός μηνός! Πιστεύουμε ότι δεν έχει υπάρξει τέτοια πρακτική εκπαίδευση στο κομμάτι επένδυσης ακινήτων στην Ελλάδα, ειδικά από εισηγητή που εισπράττει εκατοντάδες χιλιάδες από ακίνητα!!


🆕 Παραγωγή Πλούτου από το Χρηματιστήριο: Μία νέα εκπαίδευση που θα διεξαχθεί ζωντανά τον Ιούλιο του 2023 και θα προστεθεί στην ακαδημία. Εδώ θα μάθεις πως πολλαπλασιάζεται το χρήμα! Ο Νίκος θα εξηγήσει με πολύ απλά λόγια τι ακριβώς είναι οι μετοχές, τα ομόλογα και τα funds, τι καθορίζει την τιμή τους, που πάνε τα χρήματα μας όταν επενδύουμε στο χρηματιστήριο, και πως οι οικονομικοί κύκλοι επηρεάζουν τις παγκόσμιες αγορές πάντα με τον ίδιο τρόπο! Έτσι μετά από αυτήν την εκπαίδευση θα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου με μηδαμινές πιθανότητες απώλειας κεφαλαίου. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία συναλλαγή μόνος/η σου γιατί θα μάθεις πως όλα αυτά γίνονται αυτόματα για σένα.


🆕 Δεξιότητες που Παράγουν Πλούτο: Από τις πιο σημαντικές νέες εκπαιδεύσεις που θα διεξαχθούν ζωντανά μέσα στο 2023. Μαζί με τον Νίκο θα μάθεις ποιες δεξιότητες πρέπει να χτίσεις για να παράγεις, όχι μόνο μεγάλα εισοδήματα, αλλά και πλούτο. Μάλιστα, στο εκτεταμένο αυτό πρόγραμμα, ο Νίκος θα σου δείξει πρακτικούς τρόπους ώστε να έχεις το πλεονέκτημα του χρόνου! Εκτιμάμε ότι κανένας που παρακολουθήσει αυτήν την εκπαίδευση δεν θα βγει ο ίδιος άνθρωπος.


🆕 Διαχρονική Οικονομική Στρατηγική: Μετά την βαθιά γνώση και τις νέες πεποιθήσεις έρχεται η στρατηγική! Μεγάλα λάθη έχουν γίνει από έξυπνους ανθρώπους και επενδυτές διότι δεν είχαν αφιερώσει χρόνο στην στρατηγική. Χωρίς αυτήν μπορεί κάποιος να καταναλώσει πάρα πολύ χρόνο νομίζοντας ότι «πάει καλά», όμως, αρκετά χρόνια αργότερα να καταλάβει ότι είχε δώσει έμφαση σε λάθος δραστηριότητες. Ο Νίκος έχει βάλει σκοπό να να το αλλάξει αυτό για όποιον θέλει να έχει το μέγιστο οικονομικό αποτέλεσμα και για τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του. 


🆕 Βρίσκοντας τον Καλύτερο Συνεπενδυτή: Το καλύτερο δίδυμο της οικονομικής επιτυχίας: Ο ένας έχει τους πόρους και ο άλλος ξέρει τον τρόπο! Ή ίσως και οι δύο διαθέτουν λίγο από τα δύο. Σε αυτήν την μοναδική εκπαίδευση ο Νίκος θα σου μάθει πως να βρεις τον ιδανικό συνεπενδυτή ώστε να εξοικονομήσεις πολλά χρόνια δουλεύοντας για το όνειρο σου ή αυξάνοντας το παθητικό σου εισόδημα αφήνοντας τους άλλους να δουλεύουν σκληρά με τα χρήματα σου! Πραγματικά ανεκτίμητης αξίας!


🆕 Ταχεία Κέρδη Μέσω Διαδικτύου: Ο Νίκος γνωρίζει πολύ καλά ότι ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε καταλληλότερη εποχή για κάποιον να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο, από αυτήν που διανύουμε τώρα. Θα μάθεις όλα αυτά που κάνει λάθος ο περισσότερος κόσμος ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις σταθερά κέρδη από το διαδίκτυο. Αν ονειρεύεσαι να εισπράττεις 5 ή 10 ή 15 χιλιάδες κέρδη τον μήνα, μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου πει ότι δεν γίνεται! Ο Νίκος το κάνει συστηματικά και θα σου μάθει και σένα τον τρόπο! Και όλα αυτά με το μυαλό ενός επενδυτή και όχι υπαλλήλου!


❓ Κατά την διάρκεια της χρονιάς και όσο ο Νίκος ανακαλύπτει περισσότερα κενά στις γνώσεις των μαθητών θα προσθέτει και άλλα μαθήματα τα οποία συμπεριλαμβάνονται με την εγγραφή σου σήμερα!

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Πριν τελειώσει η προθεσμία!

Δες τι Είπαν οι Προηγούμενοι Συμμετέχοντες:

«Το σεμινάριο ήταν μεταμορφωτικό με τρόπους που δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω λεκτικά. Έχω επενδύσει σε δύο παθητικά εισοδήματα από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί και ξέρω ότι δεν θα είχα τολμήσει πριν. Φοβόμουν πολύ να κάνω αυτές τις κινήσεις πριν από ένα χρόνο. Οπότε, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

«Νίκο, από την πρώτη κιόλας μέρα μας μετέφερες το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνεις! Συμπυκνωμένη γνώση, εύστοχες πληροφορίες και παρατηρήσεις, τροφή για σκέψη και υπέροχοι καλεσμένοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που απάντησαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα σε κάθε μας ερώτηση. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι πάντα επιτυχίες!»

«Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό για το πώς να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και τα όνειρά μας. Τα βήματα που μας δώσατε ήταν πολύ χρήσιμα και αναλυτικά, πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να χτίσουμε μια ισχυρή αυτοπεποίθηση αναλαμβάνοντας δράση. Ευχαριστώ Νίκο!»

«Νιώθω πως ενηλικιώθηκα μέσα σε αυτήν ομάδα.»

"Νομίζω ότι έμαθα ότι ακόμη και κάτι που φαίνεται περίπλοκο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν δεν το φοβάσαι τόσο πολύ. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που εγγράφηκα στο επόμενο Mastermind γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για τις επενδύσεις.»

«To mastermind μου έχει ανατρέψει όλη την προσέγγιση για το τι σημαίνει άνθρωπος με οικονομική άνεση και οι 3 χαρακτηρισμοί που δίνω σε όλους μας είναι, που εγώ είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου το λέω ειλικρινά που έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν, και ήθος, αξίες και αρχές… που έχουν καλοσύνη και είναι άξιοι. Βλέπεις όλοι πόσο δημιουργικά παιδιά είναι. Συν τα 3 χαρακτηριστικά που σου είπα προσθέτω ένα τέταρτο που είναι ότι όλοι θέλουμε να εξελιχθούμε, να βελτιωθούμε. Οπότε πιστεύω είμαστε αχτύπητη ομάδα και μακάρι να’ρθούνε κι άλλοι σας και εμάς, και να διευρύνουμε όλο αυτό το πεδίο ενεργειακά ώστε να επηρεάζουμε και εμείς άλλους»

«Οι καλεσμένοι ήταν εξαιρετικοί, το υλικό που μοιραστήκατε μαζί μας είχε μεγάλη αξία και η ενέργεια σας ήταν μεταδοτική. Ευχαριστώ!»

Παρακολούθησε 2 ομιλίες του Νίκου με θέμα την Οικονομική Ανεξαρτησία

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΑΝ: 

 • ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ

 • Ίσως πιστεύετε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλοι πράττουμε βάση της γνώσης που έχουμε. Εάν θέλετε να μάθετε ακριβώς πώς να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία τότε εγγραφείτε στο μοναδικό Ελληνικό πρόγραμμα που διεξάγεται από κάποιον που το έχει ήδη καταφέρει με έξυπνες επενδύσεις! 

 • ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ 500 ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ 500.000 ΕΥΡΩ

 • Το ποσό που έχετε στην άκρη δεν έχει καθόλου σημασία. Αν θέλετε να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία στο σύντομο χρονικό μέλλον πρέπει να μάθετε τον τρόπο ΤΩΡΑ, αλλιώς θα χάσετε πολύτιμο χρόνο κάνοντας λάθος πράγματα! 

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ

 • Έχετε χάσει χρήματα στο παρελθόν και φοβάστε μην χάσετε και άλλα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει την σιγουριά που χρειάζεστε ώστε να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία της προτίμησης σας. 

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

 • Κανένας δεν θέλει να ζει με άγχος και ανησυχίες, όμως τα χρήματα είναι ο κυρίαρχος λόγος ανησυχίας του κόσμου σε όλο τον πλανήτη! Αποφασίστε να βάλετε ένα τέλος σε αυτήν την ανησυχία!

 • ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΩΣ ΤΑ 67 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ 

 • Μία ανεπαρκής καριέρα με χαμηλές απολαβές μπορεί να γίνει μεγάλο κίνητρο ώστε να φτάσετε στην οικονομική ανεξαρτησία ακόμα πιο γρήγορα. Αυτό άλλωστε ήταν και το κίνητρο του Νίκου!

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ

 • Ίσως έχετε ήδη μετοχές ή κάποια ακίνητα ή έχετε αναθέσει σε μια συμβουλευτική εταιρία να διαχειρίζεται τα χρήματα σας, αλλά δεν γνωρίζετε αν λαμβάνετε τις καλύτερες αποδόσεις. Πάρα πολύ κόσμος χάνει κέρδη γιατί έχει τοποθετήσει χρήματα σε λάθος επενδύσεις. Αυτό δεν θα συμβεί σε εσάς από εδώ και στο εξής!

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΥ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σου!
Έγινα οικονομικά ελεύθερος πριν τα 40 μου από έξυπνες επενδύσεις ενώ ήμουν ακόμη υπάλληλος! Ούτε κληρονόμησα χρήματα ούτε τα έβγαλα τυχαία. Ίσως είμαι ο καλύτερος μέντορας για να σου δείξει πως να το καταφέρεις και εσύ. Εάν δεν βρεις τον τρόπο να ανακτήσεις το κόστος αυτής της εκπαίδευσης, θα δουλέψω προσωπικά μαζί σου μέχρι να γίνει αυτό πραγματηκότα! Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος για το πρόγραμμα μου!
-Νίκος Μαυράκης

Copyright © NM Coaching, LLC 2023        Terms of Use