Άφησε τα στοιχεία σου για να λάβεις το ΝΕΟ βιβλίο του Νίκου, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

🔒 Σέβομαι το απόρρητο σου. Απεγγραφή με ένα κλικ.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Η Εκπαιδευτική Ακαδημία που αλλάζει τις ζωές των Ελλήνων

Πρόλαβε πριν τελειώσει η προσφορά για συνδρομή εφόρου ζωής!

00

ΜΕΡΕΣ

00

ΩΡΕΣ

00

ΛΕΠΤΑ

00

Δ/ΛΕΠΤΑ

ΕΔΩ ΘΑ μαθεις τον ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ αποκτησεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚη ΑΝΕΞΑΡΤΗσια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ Ή ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ που σε κουραζει.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!

Δες τι Αποκαλύπτουν Παγκόσμιες Έρευνες:

Το 90% των ανθρώπων λένε ότι τα χρήματα επηρεάζουν το επίπεδο άγχους τους!

Το 60% των ανθρώπων ανέφερε ότι ήταν συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι στη δουλειά και το 19% ότι νιώθουν μίζερα στην δουλειά τους!

Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν ιδέα πώς να διαχειριστούν τα χρήματα τους!

Οι Αμερικάνοι βασίζονται σε πιστωτικές κάρτες για να τα βγάλουν πέρα ​​καθώς το 64% παραδέχεται να ζει από μήνα σε μήνα!

Σχεδόν το 25% κάνει αγορές για τις οποίες αργότερα μετανιώνει όταν βιώνει σημαντικό άγχος!

Το 40% λέει ότι η έννοια των χρημάτων του σε καθημερινή βάση περιορίζει τον βαθμό στον οποίο μπορούν να απολαύσουν την καθημερινότητά τους!

Περίπου το 65% αναφέρει ότι αισθάνεται ότι οι οικονομικές τους δυσκολίες συσσωρεύονται τόσο πολύ που δεν μπορούν να τις ξεπεράσουν!

Πάνω από το 75% αισθάνεται εξαιρετικά απαισιόδοξα για το οικονομικό του μέλλον!

Ο Νίκος Μαυράκης Μιλάει στο Capital.gr

  Η Εκπαιδευτική Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας του Νίκου Μαυράκη Αποτελεί μία ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Εκπαίδευση που Χρειάζεσαι Τώρα στην Ζωή σου:

 • Παρέχει πολύτιμη συμπυκνωμένη γνώση με πολύ απλά λόγια, ώστε να ξέρεις τι να κάνεις για να αποκτήσεις και εσύ την οικονομική σου ανεξαρτησία (ανεξαρτήτως από τις σημερινές σου γνώσεις), που σημαίνει ότι θα μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως και να μπεις σε μια τροχιά ταχείας οικονομικής ανάπτυξης!

 • Εξηγεί τα απλά 7 βήματα της οικονομικής ανεξαρτησίας ώστε να αναγνωρίσεις που βρίσκεσαι τώρα και ποιο είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνεις ώστε να μην χάνεις χρόνο με ενέργειες που δεν αποφέρουν μεγάλα αποτελέσματα, που σημαίνει ότι θα ξέρεις πως να εφαρμόσεις τις πληροφορίες βάση της δικής σου κατάστασης και των δικών σου στόχων!

 • Μαθαίνει τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά ενός οικονομικά καλλιεργημένου ανθρώπου ώστε να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τα δικά σου χαρίσματα (ακόμη και αν δεν πιστεύεις ότι έχεις) και να παραμείνεις σταθερά στις αξίες σου, που σημαίνει ότι αυτή η διαδικασία θα έχει νόημα και θα είναι διασκεδαστική για σένα!

 • Εξηγεί τις απλές (αλλά έξυπνες) στρατηγικές γύρω από τις καλύτερες επενδύσεις ώστε να ξέρεις τι να κοιτάς όταν όλοι οι άλλοι απλά δουλεύουν όλη μέρα, που σημαίνει ότι θα μπορέσεις να έχεις ένα οικονομικό πλεονέκτημα επειδή θα ξέρεις να αναγνωρίσεις τις επόμενες μεγάλες ευκαιρίες (π.χ., αυτές που δεν χρειάζονται μεγάλα κεφάλαια).

 • Εξηγεί τους αυτόματους τρόπους να προστατεύεις και να αυξάνεις τα χρήματα σου ώστε να μην χρειάζεται να σπαταλάς τον πολύτιμο σου χρόνο εργάζοντας, που σημαίνει ότι θα περνάς την μέρα σου όλο και πιο ξέγνοιαστα αφού θα βάζεις τα χρήματα σου να δουλεύουν για σένα!

 • Εξηγεί πως θα διατηρήσεις την ελευθερία σου με παθητικό εισόδημα το οποίο θα ανεβαίνει με τα χρόνια, που σημαίνει ότι δεν θα αγχωθείς ποτέ ξανά με την σκέψη ότι τα χρήματα σου τελειώνουν

 • Αποκαλύπτει τα μεγάλα (και συχνά) λάθη σχετικά με τα κοινά περιουσιακά στοιχεία (όπως μετοχές, ακίνητα, κτλ.) ώστε να αυξήσεις το γενικότερο εισόδημα σου είτε έχεις ήδη περιουσιακά στοιχεία είτε όχι, που σημαίνει ότι θα ξέρεις πως να εκμεταλλευτείς τα χρήματα σου με τον καλύτερο τρόπο

 • Περιλαμβάνει πολύτιμη πληροφορία σχετικά με την Ελληνική φορολογία και νομοθεσία ώστε να μην ξαφνιαστείς στο μέλλον από άγνωστους παράγοντες που κοστίζουν πολύ, που σημαίνει ότι θα υπάρχει πάντα νομιμότητα αλλά και μικρότερη απώλεια χρημάτων σε φόρους (όπως άλλωστε κάνουν οι περισσότεροι οικονομικά ανεξάρτητοι άνθρωποι).

-Το πρόγραμμα αυτό ΔΕΝ είναι θεωρητικό αλλά παρέχει τους πιο πρακτικούς τρόπους να καταφέρεις την οικονομική σου ανεξαρτησία, είτε έχεις σήμερα περιουσιακή αξία είτε ξεκινάς με χρέη (όπως ξεκίνησε ο Νίκος)!

-Θα σου μάθει όλα αυτά που ΔΕΝ πρόσφερε η παραδοσιακή παιδεία ή το περιβάλλον μας (γονείς, συγγενείς και φίλοι), ώστε να βγεις από αυτό το σύστημα που δεν σου επιτρέπει ποτέ να σηκώσεις το κεφάλι ψηλά όσο πρόοδο και να κάνεις! Μόνο ένας οικονομικά ανεξάρτητος άνθρωπος μπορεί να στο μάθει αυτό!

-Το σημαντικότερο είναι ότι θα μάθεις πως να πολλαπλασιάσεις το ΕΙΣΟΔΗΜΑ σου σίγουρα και όχι κατά τύχη με εικασίες και τζόγο!

 • ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ με την Πιστοποίηση Ενός Διαπιστευμένου Ελληνοαμερικανού Επενδυτή (από την Κεφαλαιαγορά των ΗΠΑ)! Δεν είναι άλλη μια συλλογή από θεωρητικά σεμινάρια.. το πρόγραμμα αυτό θα σε κάνει οικονομικά ελεύθερο!

  Με την Εκπαίδευση Έχεις:

  • On-Demand Πρόσβαση σε ΟΛΕΣ τις Online Εκπαιδεύσεις Οικονομικής Ελευθερίας Εφορου Ζωής. 80+ ώρες άμεσης εφαρμόσιμης γνώσης! [Αξίας €4.000]

  • Δεκάδες εργαλεία προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης. [Αξίας €1.500] 

  • Πολλά αρχεία με χρήσιμες πληροφορίες όπως το περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου μετοχών του Νίκου, όλη η φορολογία για τις επενδύσεις, το αγαπημένο συμβόλαιο ενοικίασης του Νίκου, κτλ: [Αξίας €1.500]

  • Πρόσκληση σε μελλοντικές εκπαιδεύσεις ζωντανά (διαδικτυακά) με τον Νίκο. [Ανεκτίμητης Αξίας]

  • Πρόσβαση σε ανθρώπους ίδιας νοοτροπίας με σένα ώστε να μεγαλώσεις το δίκτυο επαφών σου.  [Ανεκτίμητης Αξίας] 

  BONUS με την Εγγραφή σου Σήμερα:

  #1: Πρόσκληση στις ομαδικές διαδικτυακές συναντήσεις με τον Νίκο μία φορά τον μήνα για να σου απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και να λάβεις νέες πληροφορίες.

  #2: Πρόσβαση εφ´ όρου ζωής στον "Κλειστό Κύκλο" του Νίκου: Μία κλειστή ομάδα στο Facebook με την καινούρια σου διαδικτυακή κοινότητα από ανθρώπους κοινής νοοτροπίας και τον Νίκο να προσφέρει συνεχώς καινούρια γνώση (Ανεκτίμητης Αξίας). 

  Συνολική Αξία: άνω των 9.500€!

  ΤΩΡΑ μόνο με 2.446 ή 4 δόσεις των 746 ευρώ!
  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

  Η προσφορά συνδρομής εφόρου ζωής είναι περιορισμένου χρόνου. Μπες στην Ακαδημία σήμερα!

 • Ενότητες της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας:


  Διαδικασία Απόκτησης Οικονομικής Ανεξαρτησίας: Ένα 8ωρο πρόγραμμα με τα 7 απλά βήματα απόκτησης οικονομικής ανεξαρτησίας. Συμπυκνωμένη όλη η βαθιά γνώση του Νίκου ώστε ακόμη και κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ να μπορεί να κατανοήσει το πολύτιμο υλικό στο σύνολο του. Η διαδικασία απόκτησης οικονομικής ανεξαρτησίας θα σου επιτρέψει να καταλάβεις αμέσως σε ποιο βήμα είσαι και να ακολουθήσεις το κάθε βήμα με την σωστή σειρά ώστε να καταφέρεις αυτό που λίγοι μπορούν, την οικονομική σου ελευθερία!

    

  Εργαστήρι Επιτάχυνσης Οικονομικής Ανεξαρτησίας: Άλλο ένα 8ωρο πρόγραμμα με μορφή ομαδικού coaching όπου ο Νίκος χρησιμοποιεί 16 εργαλεία προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής ανάπτυξης ώστε ο κάθε συμμετέχοντας να θέσει ορθολογικά τους στόχους του, να ανακαλύψει το κατάλληλο όχημα παραγωγής εισοδήματος και να καταφέρει την ταχεία αύξηση του εισοδήματος του, με αποτέλεσμα να επιταχυνθεί η διαδικασία προς την οικονομική του ελευθερία. Πριν το τέλος της εκπαίδευσης θα έχεις ετοιμάσει το δικό σου Προσωπικό Πλάνο Οικονομικής Ανάπτυξης βήμα βήμα. Πραγματικά ένα πρόγραμμα σαν κανένα άλλο! 


  29+ Τρόποι Απόκτησης Χρημάτων από το Real Estate: Σε αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα ο Νίκος εξηγεί 29 τρόπους με τους οποίους οποιοσδήποτε μπορεί να βγάλει χρήματα από την ακίνητη περιουσία. Δεν είναι απαραίτητο ούτε αρχικό κεφάλαιο ούτε ιδιοκτησία ακινήτου για να ξεκινήσει κάποιος να κερδίζει χρήματα. Μάλιστα ο Νίκος εξηγεί πως οποιοσδήποτε μπορεί να έχει παθητικό εισόδημα εντός ενός μηνός! Πιστεύουμε ότι δεν έχει υπάρξει τέτοια πρακτική εκπαίδευση στο κομμάτι επένδυσης ακινήτων στην Ελλάδα, ειδικά από εισηγητή που εισπράττει εκατοντάδες χιλιάδες από ακίνητα!!


  Παραγωγή Πλούτου από το Χρηματιστήριο: Μέσα σε 8 ώρες θα μάθεις πως πολλαπλασιάζεται το χρήμα από την επένδυση στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές χωρίς φόβο! Ο Νίκος θα εξηγήσει με πολύ απλά λόγια τι ακριβώς είναι οι μετοχές, τα ομόλογα και τα funds, που πάνε τα χρήματα μας όταν επενδύουμε στο χρηματιστήριο, και πως οι οικονομικοί κύκλοι επηρεάζουν τις παγκόσμιες αγορές πάντα με τον ίδιο τρόπο! Θα σου δείξει στοιχεία που θα σε αφήσουν απόλυτα. Έτσι μετά από αυτήν την εκπαίδευση θα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να μεγιστοποιήσεις τα κέρδη σου και να κάνεις άλματα με τις ευκαιριακές στρατηγικές που χρησιμοποιεί ο Νίκος με μηδαμινές πιθανότητες απώλειας κεφαλαίου. Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία συναλλαγή μόνος/η σου γιατί θα μάθεις πως όλα αυτά γίνονται αυτόματα για σένα.


  🆕 Δεξιότητες που Παράγουν Πλούτο: Από τις πιο σημαντικές νέες εκπαιδεύσεις που θα διεξαχθούν ζωντανά μέσα στο 2023. Μαζί με τον Νίκο θα μάθεις ποιες δεξιότητες πρέπει να χτίσεις για να παράγεις, όχι μόνο μεγάλα εισοδήματα, αλλά και πλούτο. Μάλιστα, στο εκτεταμένο αυτό πρόγραμμα, ο Νίκος θα σου δείξει πρακτικούς τρόπους ώστε να έχεις το πλεονέκτημα του χρόνου! Εκτιμάμε ότι κανένας που παρακολουθήσει αυτήν την εκπαίδευση δεν θα βγει ο ίδιος άνθρωπος.


  🆕 Διαχρονική Οικονομική Στρατηγική: Μετά την βαθιά γνώση και τις νέες πεποιθήσεις έρχεται η στρατηγική! Μεγάλα λάθη έχουν γίνει από έξυπνους ανθρώπους και επενδυτές διότι δεν είχαν αφιερώσει χρόνο στην στρατηγική. Χωρίς αυτήν μπορεί κάποιος να καταναλώσει πάρα πολύ χρόνο νομίζοντας ότι «πάει καλά», όμως, αρκετά χρόνια αργότερα να καταλάβει ότι είχε δώσει έμφαση σε λάθος δραστηριότητες. Ο Νίκος έχει βάλει σκοπό να να το αλλάξει αυτό για όποιον θέλει να έχει το μέγιστο οικονομικό αποτέλεσμα και για τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του. 


  🆕 Βρίσκοντας τον Καλύτερο Συνεπενδυτή: Το καλύτερο δίδυμο της οικονομικής επιτυχίας: Ο ένας έχει τους πόρους και ο άλλος ξέρει τον τρόπο! Ή ίσως και οι δύο διαθέτουν λίγο από τα δύο. Σε αυτήν την μοναδική εκπαίδευση ο Νίκος θα σου μάθει πως να βρεις τον ιδανικό συνεπενδυτή ώστε να εξοικονομήσεις πολλά χρόνια δουλεύοντας για το όνειρο σου ή αυξάνοντας το παθητικό σου εισόδημα αφήνοντας τους άλλους να δουλεύουν σκληρά με τα χρήματα σου! Πραγματικά ανεκτίμητης αξίας!


  🆕 Ταχεία Κέρδη Μέσω Διαδικτύου: Ο Νίκος γνωρίζει πολύ καλά ότι ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε καταλληλότερη εποχή για κάποιον να βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο, από αυτήν που διανύουμε τώρα. Θα μάθεις όλα αυτά που κάνει λάθος ο περισσότερος κόσμος ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις σταθερά κέρδη από το διαδίκτυο. Αν ονειρεύεσαι να εισπράττεις 5 ή 10 ή 15 χιλιάδες κέρδη τον μήνα, μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου πει ότι δεν γίνεται! Ο Νίκος το κάνει συστηματικά και θα σου μάθει και σένα τον τρόπο! Και όλα αυτά με το μυαλό ενός επενδυτή και όχι υπαλλήλου!


  ❓ Όσο ο Νίκος ανακαλύπτει περισσότερα κενά στις γνώσεις των μαθητών θα προσθέτει και άλλα μαθήματα τα οποία συμπεριλαμβάνονται με την εγγραφή σου πριν λήξει αυτή η προσφορά!

  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ
  Με την εγγραφή σου σήμερα έχεις συνδρομή εφόρου ζωής

  Δες τι Είπαν Αυτοί που Ήδη Παρακολούθησαν τις Εκπαιδεύσεις του Ν. Μαυράκη

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

  Ποιος είναι ο Νίκος Μαυράκης

  Ο Νίκος μεγάλωσε στη Ρόδο της Ελλάδας και σε ηλικία 17 ετών πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Υπολογιστών και MBA στη Διοίκηση Τεχνολογίας από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε έζησε στην Ουάσιγκτον, DC, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκος έχει εργαστεί τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, προτού απαλλαγεί οικονομικά από αυτό που αποκαλεί «ευφυείς επενδύσεις». Σήμερα ο Νίκος απολαμβάνει παθητικό εισόδημα από ακίνητα και επιχειρήσεις άλλων ανθρώπων.

  Μέχρι το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο ως αξιωματικός σύνδεσμος για το Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Στρατού των ΗΠΑ, αποτελώντας ουσιαστικά το επίκεντρο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.

  Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο του REAL ESTATE (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολαρίων) που το 2021 μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 κτηματομεσίτες.

  Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκο πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες άτομα και καθοδήγησε πολλούς υπαλλήλους για να εξελιχθούν σε μεγαλύτερες θέσεις. Ο Νίκος πιστεύει ότι η πρωταρχική δουλειά ενός ηγέτη είναι να δημιουργεί άλλους ηγέτες. Η ικανότητα του να επιλύει σύνθετα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησαν να ξεκινήσει μια επιχείρηση coaching/εκπαίδευσης. Ως coach υψηλών επιδόσεων, ο Νίκος καταφέρνει να ανοίξει το δρόμο σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να πετύχουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο.

  Ο Νίκος είναι επίσης διαπιστευμένος επενδυτής, όπως ορίζεται από την Κεφαλαιαγορά SEC των ΗΠΑ, ως άτομο με καθαρή περιουσία που υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο δολάρια, εξαιρουμένης της κύριας κατοικίας του. Παρά τις επιτυχίες του, ο Νίκος αυτοαποκαλείται μαθητής της ζωής και αναζητά συνεχώς καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες.  

  Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα, ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!

  Η αποστολή του Νίκου είναι να βελτιώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων παρέχοντας τους πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές γνώσεις και πρακτικές μεθόδους για να αρχίσουν να βελτιώνουν τα οικονομικά τους ανεξάρτητα από την ηλικία, την τοποθεσία και τις τρέχουσες συνθήκες τους. Ο Νίκος πιστεύει ότι για να είναι πραγματικά ελεύθερος κάποιος στην σημερινή κοινωνία πρέπει να είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Έτσι ίδρυσε την Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας, ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας όπως έκανε ο ίδιος υπό την καθοδήγηση των δισεκατομμυριούχων μεντόρων του.

  Θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με τον Νίκο; Στείλε του ένα email στο [email protected].

  Έλληνες και Ελληνίδες Μιλάνε για την Προσωπική τους Εμπειρία Δουλεύοντας με τον Νίκο Μαυράκη:

  Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΥ

  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σου!

  Εάν δεν βρεις τον τρόπο να ανακτήσεις το κόστος αυτής της εκπαίδευσης, θα δουλέψω προσωπικά μαζί σου μέχρι να γίνει αυτό πραγματικότητα! Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος για το πρόγραμμα μου!
  -Νίκος Μαυράκης

  Copyright © NM Coaching, LLC 2023        Terms of Use