Άφησε τα στοιχεία σου για να λάβεις το ΝΕΟ βιβλίο του Νίκου, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

🔒 Σέβομαι το απόρρητο σου. Απεγγραφή με ένα κλικ.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 2024, Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ!

Η ευκαιρία που περίμενες. Η φθηνότερη τιμή για την 3ήμερη ΜΕΓΑ-εκπαίδευση που αλλάζει ζωές!

Θα Μάθεις τον Σίγουρο Τρόπο να Αποκτήσεις Οικονομική Ανεξαρτησία και θα Φύγεις με το Προσωπικό σου Πλάνο Οικονομικής Ανεξαρτησίας!

  • Τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να διανύσεις.

  • Τα περιουσιακά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις.

  • Οι ευφυείς επενδύσεις με αποδόσεις 24-30%.

  • Φορολογία και πληροφορίες μη κοινώς γνωστές.

  • 16 εργαλεία οικονομικής και επαγγελματικής ανάπτυξης για να επιταχύνεις την διαδικασία!

ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Ιδρυτής της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας Οικονομικής Ανεξαρτησίας

21-23 Ιουνίου, 2024, 3-9 μ.μ καθημερινά

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ - ONLINE

Ο Νίκος Μαυράκης θα σου Μάθει πώς να Αποκτήσεις Οικονομική Ανεξαρτησία Ανεξαρτήτως της Τωρινής σου Οικονομικής Κατάστασης!

3ήμερη εκπαίδευση και διαδραστικό εργαστήρι για αρχάριους και προχωρημένους! 18 ολόκληρες ώρες ζωντανής εκπαίδευσης από τον Νίκο.

Μηνιαίες συναντήσεις με τον Νίκο για ερωτήσεις!

Δωρεάν συμμετοχή στις μελλοντικές επαναλήψεις της ίδιας εκπαίδευσης.


Αξίας 2.500 τώρα μόνο : 

497€
για τα επόμενα 20 άτομα

697€ για τους υπόλοιπους!

Το πρόγραμμα είναι στα Ελληνικά για ελληνόφωνους που κατοικούν εντός ή εκτός Ελλάδος. Τα μέλη της Ακαδημίας έχουν δωρεάν πρόσβαση!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πριν ανέβει η τιμή 200 ευρώ

Τι Είπαν Αυτοί που Παρακολούθησαν στο Παρελθόν

"Το σεμινάριο ήταν μεταμορφωτικό με τρόπους που δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω λεκτικά. Έχω επενδύσει σε δύο παθητικά εισοδήματα από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί και ξέρω ότι δεν θα είχα τολμήσει πριν. Φοβόμουν πολύ να κάνω αυτές τις κινήσεις πριν από ένα χρόνο. Οπότε, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

"Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό για το πώς να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και τα όνειρά μας. Τα βήματα που μας δώσατε ήταν πολύ χρήσιμα και αναλυτικά, πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να χτίσουμε μια ισχυρή αυτοπεποίθηση αναλαμβάνοντας δράση. Ευχαριστώ Νίκο!"

"Νίκο, από την πρώτη κιόλας μέρα του σεμιναρίου, μας μετέφερες το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνεις! Συμπυκνωμένη γνώση, εύστοχες πληροφορίες και παρατηρήσεις, τροφή για σκέψη και υπέροχοι καλεσμένοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που απάντησαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα σε κάθε μας ερώτηση. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι πάντα επιτυχίες!"

"Νομίζω ότι έμαθα ότι ακόμη και κάτι που φαίνεται περίπλοκο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν δεν το φοβάσαι τόσο πολύ. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που εγγράφηκα στο επόμενο Mastermind γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για τις επενδύσεις."

Ποιος είναι ο Νίκος Μαυράκης;

Ο Νίκο μεγάλωσε στη Ρόδο της Ελλάδας και σε ηλικία 17 ετών πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Υπολογιστών και MBA στη Διοίκηση Τεχνολογίας από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε έζησε στην Ουάσιγκτον, DC, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκος έχει εργαστεί τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, προτού απαλλαγεί οικονομικά από αυτό που αποκαλεί «ευφυείς επενδύσεις». Σήμερα ο Νίκος απολαμβάνει παθητικό εισόδημα από ακίνητα και επιχειρήσεις άλλων ανθρώπων.

Μέχρι το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο ως αξιωματικός σύνδεσμος για το Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Στρατού των ΗΠΑ, αποτελώντας ουσιαστικά το επίκεντρο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.

Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο του REAL ESTATE (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολαρίων) που το 2021 μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 κτηματομεσίτες.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκο πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες άτομα και καθοδήγησε πολλούς υπαλλήλους για να εξελιχθούν σε μεγαλύτερες θέσεις. Ο Νίκος πιστεύει ότι η πρωταρχική δουλειά ενός ηγέτη είναι να δημιουργεί άλλους ηγέτες. Η ικανότητα του να επιλύει σύνθετα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησαν να ξεκινήσει μια επιχείρηση coaching/εκπαίδευσης. Ως coach υψηλών επιδόσεων, ο Νίκοw καταφέρνει να ανοίξει το δρόμο σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να πετύχουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο.

Ο Νίκος είναι επίσης διαπιστευμένος επενδυτής, όπως ορίζεται από την Κεφαλαιαγορά SEC των ΗΠΑ, ως άτομο με καθαρή περιουσία που υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο δολάρια, εξαιρουμένης της κύριας κατοικίας του. Παρά τις επιτυχίες του, ο Νίκος αυτοαποκαλείται μαθητής της ζωής και αναζητά συνεχώς καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες.  

Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα, ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!

Η αποστολή του Νίκου είναι να βελτιώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων παρέχοντας τους πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές γνώσεις και πρακτικές μεθόδους για να αρχίσουν να βελτιώνουν τα οικονομικά τους ανεξάρτητα από την ηλικία, την τοποθεσία και τις τρέχουσες συνθήκες τους. Είναι ο ιδρυτής της Ακαδημίας Οικονομική Ανεξαρτησίας, ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας όπως έκανε ο Νίκο υπό την καθοδήγηση των δισεκατομμυριούχων μεντόρων του.

Θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με τον Νίκο; Στείλε του ένα email στο [email protected].

Copyright © NM Coaching, LLC 2024     Terms of Use