Αφήστε τα στοιχεία σας για προσφορές και δωρεάν tips! 

🔒 Σέβομαι το απόρρητο σας. Απεγγραφή με ένα κλικ.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Κλείσε θέση τώρα για να προλάβεις την προσφορά!!

00
Days
08

Hours

41
Minutes
56

Seconds

Τι είναι το Mastermind?

Ένα Mastermind είναι μια ομάδα από ομοϊδεάτες που συναντιούνται τακτικά για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να πετύχει το στόχο του: την οικονομική ανεξαρτησία!

Στο βιβλίο του «Think and Grow Rich», ο Napoleon Hill περιέγραψε την αρχή του Mastermind ως: «Ο συντονισμός της γνώσης και της προσπάθειας μεταξύ δύο ή περισσότερων ανθρώπων που εργάζονται για έναν καθορισμένο σκοπό με πνεύμα αρμονίας… όταν συνυπάρχουν δύο ή πειρσσότερα μυαλά δημιουργούν κάτι μεγαλύτερο, κάτι ανώτερο... ένα κοινό νου. Αυτό λέγεται Mastermind.  

Βαθιά Γνώση

Μετοχές, ομόλογα, κρυπτονομίσματα, ιδιωτικά κεφάλαια, νεοφυείς επιχειρήσεις, διαδικτυακές επιχειρήσεις, ακίνητα...και πολλά άλλα! Είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, θα θέλετε να μάθετε για όλες τις νέες πληροφορίες στον τομέα των επενδύσεων.

Πραγματικά Παραδείγματα

Φέρτε τα δικά σας παραδείγματα ή ακούστε παραδείγματα που παρουσιάζονται από άλλους για να χτίσετε εμπιστοσύνη γύρω από τις έξυπνες επενδύσεις με ήσυχο μυαλό. «Η επανάληψη είναι η μητέρα όλων των δεξιοτήτων» και σκοπός μας είναι να γίνουμε όλοι ευφυείς επενδυτές!

Ειδικοί Προσκεκλημένοι

Ετοιμαστείτε να μάθετε από ειδικούς προσκεκλημένους που θα μας παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε ώστε να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Σε έναν κόσμο που κινείται πολύ γρήγορα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το χρόνο και τα χρήματα σας όσο το δυνατόν καλύτερα.


Μπείτε στον κύκλο με τους καλύτερους!

Γίνε μέλος του μοναδικού Ελληνικού

Mastermind επενδύσεων!

Ζωντανά κάθε δεύτερη Κυριακή στις

8-10 μ.μ. εώς τον Ιούλιο του 2023.

«Οι επενδύσεις είναι ο ευκολότερος δρόμος των Ελλήνων προς την οικονομική ανεξαρτησία και δεν χρειάζονται χρήματα στο ξεκίνημα. Κανείς όμως δεν πρέπει να επενδύσει σε τίποτα πριν επενδύσει πρώτα στον εαυτό του/της με την απόκτηση βαθιάς γνώση και δεξιοτήτων!»

-Νίκος Μαυράκης 

Δείτε τον Νίκο σε μια ομιλία του με θέμα την Οικονομική Ανεξαρτησία

ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ... 6 μήνες που θα σας αλλάξουν την ζωή!


 14 ζωντανές ομαδικές συναντήσεις (2 ωρών) μέχρι τον Ιούλιο του 2023 (αξίας 1.500€).


4 ατομικές συνεδρίες στρατηγικής με τον Νίκο (αξίας 1.300€).


 2 ζωντανά σεμινάρια οικονομικής και επαγγελματικής ανάπτυξης μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2023 (αξίας 1.100€).


8 ώρες βιντεοσκοπημένου Σεμιναρίου Οικονομικής Ανεξαρτησίας (αξίας 499€).


8 ώρες βιντεοσκοπημένου Εργαστηρίου Επιτάχυνσης Οικονομικής Ανεξαρτησίας (αξίας 499€).


16 εργαλεία οικονομικής και επαγγελματικής ανάπτυξης (αξίας €€€)! 


30 Αρχές Οικονομικής Ανεξαρτησίας.


Συμμετοχή στην κλειστή ομάδα τον Νίκου στο Facebook εφ´ όρου ζωής!


Συνεχής επικοινωνία μέσω Messenger/WhatsApp.ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΑΞΙΑ!


 5.000 € 

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
(Με την προσωπική εγγύηση του Νίκου Μαυράκη)

Δείτε τι είπαν τα υπάρχοντα μέλη:

«Το σεμινάριο ήταν μεταμορφωτικό με τρόπους που δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω λεκτικά. Έχω επενδύσει σε δύο παθητικά εισοδήματα από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί και ξέρω ότι δεν θα είχα τολμήσει πριν. Φοβόμουν πολύ να κάνω αυτές τις κινήσεις πριν από ένα χρόνο. Οπότε, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

«Νιώθω πως ενηλικιώθηκα μέσα σε αυτήν ομάδα.»

«To mastermind μου έχει ανατρέψει όλη την προσέγγιση για το τι σημαίνει άνθρωπος με οικονομική άνεση και οι 3 χαρακτηρισμοί που δίνω σε όλους μας είναι, που εγώ είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου το λέω ειλικρινά που έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν, και ήθος, αξίες και αρχές… που έχουν καλοσύνη και είναι άξιοι. Βλέπεις όλοι πόσο δημιουργικά παιδιά είναι. Συν τα 3 χαρακτηριστικά που σου είπα προσθέτω ένα τέταρτο που είναι ότι όλοι θέλουμε να εξελιχθούμε, να βελτιωθούμε. Οπότε πιστεύω είμαστε αχτύπητη ομάδα και μακάρι να’ρθούνε κι άλλοι σας και εμάς, και να διευρύνουμε όλο αυτό το πεδίο ενεργειακά ώστε να επηρεάζουμε και εμείς άλλους»

«Οι καλεσμένοι ήταν εξαιρετικοί, το υλικό που μοιραστήκατε μαζί μας είχε μεγάλη αξία και η ενέργεια σας ήταν μεταδοτική. Ευχαριστώ!»

«Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό για το πώς να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και τα όνειρά μας. Τα βήματα που μας δώσατε ήταν πολύ χρήσιμα και αναλυτικά, πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να χτίσουμε μια ισχυρή αυτοπεποίθηση αναλαμβάνοντας δράση. Ευχαριστώ Νίκο!»

«Νίκο, από την πρώτη κιόλας μέρα μας μετέφερες το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνεις! Συμπυκνωμένη γνώση, εύστοχες πληροφορίες και παρατηρήσεις, τροφή για σκέψη και υπέροχοι καλεσμένοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που απάντησαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα σε κάθε μας ερώτηση. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι πάντα επιτυχίες!»

«Νομίζω ότι έμαθα ότι ακόμη και κάτι που φαίνεται περίπλοκο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν δεν το φοβάσαι τόσο πολύ. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που εγγράφηκα στο επόμενο Mastermind γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για τις επενδύσεις.»

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΑΝ: 

 • ΔΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΣ

 • Ίσως πιστεύετε ότι τα έχετε δοκιμάσει όλα αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλοι πράττουμε βάση της γνώσης που έχουμε. Εάν θέλετε να μάθετε ακριβώς πώς να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία τότε εγγραφείτε στο μοναδικό Ελληνικό πρόγραμμα που διεξάγεται από κάποιον που το έχει ήδη καταφέρει με έξυπνες επενδύσεις! 

 • ΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ 500 ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ 500.000 ΕΥΡΩ

 • Το ποσό που έχετε στην άκρη δεν έχει καθόλου σημασία. Αν θέλετε να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία στο σύντομο χρονικό μέλλον πρέπει να μάθετε τον τρόπο ΤΩΡΑ, αλλιώς θα χάσετε πολύτιμο χρόνο κάνοντας λάθος πράγματα! 

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ

 • Έχετε χάσει χρήματα στο παρελθόν και φοβάστε μην χάσετε και άλλα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει την σιγουριά που χρειάζεστε ώστε να επενδύσετε σε περιουσιακά στοιχεία της προτίμησης σας. 

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

 • Κανένας δεν θέλει να ζει με άγχος και ανησυχίες, όμως τα χρήματα είναι ο κυρίαρχος λόγος ανησυχίας του κόσμου σε όλο τον πλανήτη! Αποφασίστε να βάλετε ένα τέλος σε αυτήν την ανησυχία!

 • ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΩΣ ΤΑ 67 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ 

 • Μία ανεπαρκής καριέρα με χαμηλές απολαβές μπορεί να γίνει μεγάλο κίνητρο ώστε να φτάσετε στην οικονομική ανεξαρτησία ακόμα πιο γρήγορα. Αυτό άλλωστε ήταν και το κίνητρο του Νίκου!

 • ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ

 • Ίσως έχετε ήδη μετοχές ή κάποια ακίνητα ή έχετε αναθέσει σε μια συμβουλευτική εταιρία να διαχειρίζεται τα χρήματα σας, αλλά δεν γνωρίζετε αν λαμβάνετε τις καλύτερες αποδόσεις. Πάρα πολύ κόσμος χάνει κέρδη γιατί έχει τοποθετήσει χρήματα σε λάθος επενδύσεις. Αυτό δεν θα συμβεί σε εσάς από εδώ και στο εξής!

ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 • Θα μάθετε από κάποιον που ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να ξεπληρώσει $60.000 χρέος και να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος μέσα σε 6 χρόνια πώς μπορείτε να κάνετε ακριβώς το ίδιο (ακόμα και αν δεν πιστεύετε ότι αυτό είναι εφικτό για εσάς τώρα)!

 • Θα ανακαλύψετε συγκεκριμένους τρόπους για να ανακτήσετε τουλάχιστον 5 φορές το κόστος αυτής της εκπαιδευτικής επένδυσης εντός 6 μηνών και 100+ φορές στην ζωή σας. 

 • Θα ανακαλύψετε πώς να κερδίσετε (επιτέλους) περισσότερα χρήματα και να πληρώσετε λιγότερους φόρους για να ζήσετε με τους δικούς σας όρους!

 • Θα ξέρετε με απόλυτη σιγουριά πώς να επενδύσετε τα σκληρά δουλεμένα χρήματα σας με πολύ λίγο καθημερινό κόπο, ακόμα και αν ζείτε στην Ελλάδα! 

 • Θα ξέρετε πώς να επενδύσετε στα ίδια περιουσιακά στοιχεία που εκμεταλλεύονται οι Αμερικανοί για να πλουτίσετε σίγουρα κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

 • Θα ξέρετε ακριβώς όλα τα βήματα που πρέπει να κάνετε με ακριβή «οδικό» χάρτη, για να συνταξιοδοτηθείτε μέχρι και δεκαετίες νωρίτερα!

 • Θα αυξάνετε συνεχώς την περιουσιακή σας αξία χωρίς να θυσιάζετε την ευτυχία σας!

 • Θα είστε μέλος της διαδικτυακής κοινότητας του Νίκου εφ´ όρου ζωής! Αν δεν έχετε τις σωστές γνωριμίες αυτή είναι η ευκαιρία να συνδεθείτε με άτομα με πολύτιμη γνώση, αξίες και αφοσίωση στους στόχους τους.

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
(Περιορισμένες Θέσεις)

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΑΣ

Εγγυόμαστε την απόλυτη ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σας!
Εάν δεν βρείτε τρόπο να 
ανακτήσετε το κόστος αυτής της εκπαιδευτικής επένδυσης πολλαπλές φορές, ο Νίκος θα δουλέψει προσωπικά μαζί σας μέχρι να το καταφέρετε.
"Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος για το πρόγραμμά μου!" -Νίκος Μαυράκης

Ποιος είναι ο Νίκος Μαυράκης;

Ο Νίκο μεγάλωσε στη Ρόδο της Ελλάδας και σε ηλικία 17 ετών πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Υπολογιστών και MBA στη Διοίκηση Τεχνολογίας από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε έζησε στην Ουάσιγκτον, DC, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκος έχει εργαστεί τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, προτού απαλλαγεί οικονομικά από αυτό που αποκαλεί «ευφυείς επενδύσεις». Σήμερα ο Νίκος απολαμβάνει παθητικό εισόδημα από ακίνητα και επιχειρήσεις άλλων ανθρώπων.


Μέχρι το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο ως αξιωματικός σύνδεσμος για το Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Στρατού των ΗΠΑ, αποτελώντας ουσιαστικά το επίκεντρο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.


Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο του REAL ESTATE (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολαρίων) που το 2021 μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 κτηματομεσίτες.


Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκο πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες άτομα και καθοδήγησε πολλούς υπαλλήλους για να εξελιχθούν σε μεγαλύτερες θέσεις. Ο Νίκος πιστεύει ότι η πρωταρχική δουλειά ενός ηγέτη είναι να δημιουργεί άλλους ηγέτες. Η ικανότητα του να επιλύει σύνθετα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησαν να ξεκινήσει μια επιχείρηση coaching/εκπαίδευσης. Ως coach υψηλών επιδόσεων, ο Νίκοw καταφέρνει να ανοίξει το δρόμο σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να πετύχουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο.


Ο Νίκος είναι επίσης διαπιστευμένος επενδυτής, όπως ορίζεται από την Κεφαλαιαγορά SEC των ΗΠΑ, ως άτομο με καθαρή περιουσία που υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο δολάρια, εξαιρουμένης της κύριας κατοικίας του. Παρά τις επιτυχίες του, ο Νίκος αυτοαποκαλείται μαθητής της ζωής και αναζητά συνεχώς καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες.

  

Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα, ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!


Η αποστολή του Νίκου είναι να βελτιώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων παρέχοντας τους πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές γνώσεις και πρακτικές μεθόδους για να αρχίσουν να βελτιώνουν τα οικονομικά τους ανεξάρτητα από την ηλικία, την τοποθεσία και τις τρέχουσες συνθήκες τους. Είναι ο ιδρυτής της Ακαδημίας Οικονομική Ανεξαρτησίας, ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας όπως έκανε ο Νίκο υπό την καθοδήγηση των δισεκατομμυριούχων μεντόρων του.


Θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με τον Νίκο; Στείλε του ένα email στο [email protected].


ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ
(Μόνο αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις μέρος)

Copyright © NM Coaching, LLC 2023        Terms of Use