Άφησε τα στοιχεία σου για να λάβεις το ΝΕΟ βιβλίο του Νίκου, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

🔒 Σέβομαι το απόρρητο σου. Απεγγραφή με ένα κλικ.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Εξειδικευμένη Εκπαίδευση από Διαπιστευμένο Επενδυτή και Οικονομικά Ελεύθερο Ελληνοαμερικανό ώστε να Αποκτήσεις Σταθερό Παθητικό Εισόδημα Εντός Ενός Μηνός!

1-2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, 3-9 μμ

ONLINE

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε απλούς πολίτες, νέους επενδυτές και κτηματομεσίτες με σκοπό να δώσει απαντήσεις και να σου μάθει ακριβώς πως η εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας θα σου αποφέρει πολλά χρήματα (χωρίς να είναι απαραίτητη η ιδιοκτησία της).

 • ΟΛΟΙ οι Ευφυείς και Εύκολοι Τρόποι Εκμετάλλευσης Ακινήτων [Αξίας €1.500]     

 • Δημιουργία Πλούτου με ΜΗΔΕΝ Αρχικό Κεφάλαιο: [Αξίας €1.500]

 • Απλή Φόρμουλα Εκτίμησης της Πραγματικής Αξίας Ακινήτων: [Αξίας €500]

 • ΔΩΡΟ - Το Αγαπημένο Συμβόλαιο Ενοικίασης του Νίκου [Αξίας €300]

 • Οικονομική Ανάλυση Ακινήτων για την Απόφαση Καλύτερης Αγοράς, Πώλησης,

  ή Εκμετάλλευσης (Αληθινά Παραδείγματα) [Αξίας €1.000]       

 • Ελληνική Φορολογία και Νομοθεσία!  [Αξίας 200€] 

 • Έξυπνη Χρηματοδότηση και Ευνοϊκή Δανειοδότηση [Αξίας 500€]                         

 • Διακεκριμένοι Καλεσμένοι, Εργαλεία και Πολλές Εκπλήξεις!!!  [Αξίας €€€]

 • 15 Χρόνια Εμπειρίας σε επενδύσεις ακινήτων και Στέλεχος της Μεγαλύτερης  

  Εταιρίας Real Estate στην Αμερική (Compass) [Αξίας €€€]                   

Συνολική Αξία: άνω των 5.500€!

Τιμή: 597€ 

ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ
Προσφορά Περιορισμένου Χρόνου
 • Ο Νίκος Μαυράκης έγινε οικονομικά ελεύθερος πριν τα 40 του από επενδύσεις ακινήτων. Eίναι ίσως ο καλύτερος δάσκαλος για να σου μάθει πως να το κάνεις και εσύ! Θα είναι ζωντανά μαζί σου κατά την διάρκεια όλου του σεμιναρίου. Αν ΔΕΝ μείνεις ικανοποιημένος/η από αυτά που μάθεις, θα πάρεις σε πίστωση ολόκληρο το ποσό που έδωσες προς χρήση άλλων σεμιναρίων χωρίς καμία ερώτηση! 

 • Δες μια πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Μαυράκη με την Λιάνα Τελειώνη

  Το πρόγραμμα στα Ελληνικά για ελληνόφωνους που κατοικούν εντός ή εκτός Ελλάδος.

  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ
  Για να Προλάβεις την Προσφορά


  Δες τον Νίκο Μαυράκη να μιλάει για τις ευκαιρίες στην Ελλάδα με τον Νίκο Αυγερινό.

  ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝ:

  • ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΚΙΝΗΤΑ 

  • Ο Νίκος θα σου μάθει πως να διαλέγεις τα καλύτερα ακίνητα και πως να τα εκμεταλλεύεσαι ώστε να έχεις τις καλύτερες αποδόσεις αν έχεις ήδη κάποιο ακίνητο ή θα ήθελες μια μέρα να εκμεταλλευτείς ένα. Όλη η γνώση είναι μαζεμένη ΕΔΩ. Αυτό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ολοκληρωμένο σεμινάριο για εκμετάλλευση real estate που θα χρειαστείς ποτέ

  • ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Ή ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΗΓΗ 

  • Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο (αληθινό) παθητικό εισόδημα από αυτό που παράγει η ακίνητη περιουσία. Το πρόβλημα είναι ότι το 99% δεν ξέρει πως να ξεκινήσει. Ο Νίκος θα σου πει πράγματα που θα μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή αμέσως!

  • ΙΣΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΑΙ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

  • Κανένας δεν μας μαθαίνει τι πρέπει να προσέχουμε όταν εκμεταλλευόμαστε ακίνητα και οι πιο πολλοί μαθαίνουν από τα λάθη τους στην πορεία. Απέφυγε πολλά λάθη από την γνώση που θα σου μοιράσει ο εκατομμυριούχος εισηγητής.

  • ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ

  • Ο Νίκος είχε βρεθεί στην δύσκολη θέση στην Αμερική να είναι χρεωμένος ενώ είχε καλό μισθό και να μην ξέρει πως να αλλάξει την κατάσταση του. Μέσα σε μερικά μόνο χρόνια έγινε οικονομικά ελεύθερος από την εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας!

  • ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

  • Υπάρχουν τρόποι να βγάλεις χρήματα από την ακίνητη περιουσία που σίγουρα ακόμα δεν γνωρίζεις, και αυτό είναι ευχάριστο γιατί έχεις την ευκαιρία τώρα να ανεβάσεις ουσιαστικά το εισόδημα σου. Θες ένα μυστικό;; Δεν χρειάζεται καν να είναι δικά σου!

  • ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ 

  • Εάν θέλεις να μάθεις ακριβώς πώς να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία από το real estate τότε κάνε εγγραφή στο καλύτερο σεμινάριο που έχει διεξαχθεί στην Ελλάδα! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν δεν μείνεις ικανοποιημένος/η ο Νίκος θα σου δίνει δωρεάν σεμινάρια της ίδιας αξίας μέχρι να πάρεις την αξία που θέλεις!

  Η Δρ. Κόντου και ο κ. Τοπάκας μιλάνε για την προσωπική τους εμπειρία με τον Νίκο:

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!

  Μαζί με το σεμινάριο θα λάβεις:

  Πρόσβαση εφ´ όρου ζωής στον "Κλειστό Κύκλο" του Νίκου: Μία κλειστή ομάδα στο Facebook με την καινούρια σας διαδικτυακή κοινότητα από ανθρώπους κοινής νοοτροπίας και τον Νίκο να προσφέρει συνεχώς καινούρια γνώση (Ανεκτίμητης Αξίας) 

  Δείτε τι είπαν αυτοί που έχουν ήδη παρακολουθήσει σεμινάρια του Νίκου:

  «Το σεμινάριο ήταν μεταμορφωτικό με τρόπους που δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω λεκτικά. Έχω επενδύσει σε δύο παθητικά εισοδήματα από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί και ξέρω ότι δεν θα είχα τολμήσει πριν. Φοβόμουν πολύ να κάνω αυτές τις κινήσεις πριν από ένα χρόνο. Οπότε, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

  «Οι καλεσμένοι ήταν εξαιρετικοί, το υλικό που μοιραστήκατε μαζί μας είχε μεγάλη αξία και η ενέργεια σας ήταν μεταδοτική. Ευχαριστώ!»

  «Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό για το πώς να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και τα όνειρά μας. Τα βήματα που μας δώσατε ήταν πολύ χρήσιμα και αναλυτικά, πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να χτίσουμε μια ισχυρή αυτοπεποίθηση αναλαμβάνοντας δράση. Ευχαριστώ Νίκο!»

  «Έχω πάθει πλάκα και νιώθω ότι τώρα αρχίζουν τα καλά... Ο Kiyosaki ελεγε αυτα που λες εσύ μέχρι το 4ο και σταματούσε εκεί... Ποτέ δεν πήγε παρακάτω και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα...»

  «Νίκο, από την πρώτη κιόλας μέρα μας μετέφερες το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνεις! Συμπυκνωμένη γνώση, εύστοχες πληροφορίες και παρατηρήσεις, τροφή για σκέψη και υπέροχοι καλεσμένοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που απάντησαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα σε κάθε μας ερώτηση. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι πάντα επιτυχίες!»

  «Νομίζω ότι έμαθα ότι ακόμη και κάτι που φαίνεται περίπλοκο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν δεν το φοβάσαι τόσο πολύ. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που εγγράφηκα στο επόμενο Mastermind γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για τις επενδύσεις.»

  «Νιώθω πως ενηλικιώθηκα μέσα σε αυτήν ομάδα.»

  «To mastermind μου έχει ανατρέψει όλη την προσέγγιση για το τι σημαίνει άνθρωπος με οικονομική άνεση και οι 3 χαρακτηρισμοί που δίνω σε όλους μας είναι, που εγώ είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου το λέω ειλικρινά που έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν, και ήθος, αξίες και αρχές… που έχουν καλοσύνη και είναι άξιοι. Βλέπεις όλοι πόσο δημιουργικά παιδιά είναι. Συν τα 3 χαρακτηριστικά που σου είπα προσθέτω ένα τέταρτο που είναι ότι όλοι θέλουμε να εξελιχθούμε, να βελτιωθούμε. Οπότε πιστεύω είμαστε αχτύπητη ομάδα και μακάρι να’ρθούνε κι άλλοι σας και εμάς, και να διευρύνουμε όλο αυτό το πεδίο ενεργειακά ώστε να επηρεάζουμε και εμείς άλλους»

  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ
  Η τιμή αλλάζει μετά τις πρώτες 10 εγγραφές!

  Η εκπαίδευση είναι στην διάθεση σου από την άνεση του σπιτιού σου.

  Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΥ

  Εγγυώμαι την απόλυτη ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σου!
  Εάν δεν βρεις τον τρόπο να 
  ανακτήσεις το κόστος αυτής της εκπαιδευτικής επένδυσης, θα δουλέψω προσωπικά μαζί σας μέχρι να κερδίσεις τα χρήματά σου πίσω.
  "Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος για το πρόγραμμά μου!" -Νίκος

  Ποιος είναι ο Νίκος Μαυράκης;


  Ο Νίκος Μαυράκης μεγάλωσε στην Ρόδο και στα 17 του χρόνια βρέθηκε στις ΗΠΑ για σπουδἐς. Διαθέτει Πτυχίο BA και μεταπτυχιακό MA στη Μηχανική Υπολογιστών (Computer Engineering) και MBA στη Διαχείριση Τεχνολογίας (Technology Management) από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε λόγω της εργασίας του έχει κατοικήσει στην Ουάσιγκτον, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

  Εώς και το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο της Αμερικής ως αξιωματικός για το τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Αμερικανικού Στρατού, αποτελώντας ουσιαστικά το κεντρικό σημείο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.

  Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο του REAL ESTATE (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολαρίων) που το 2021 μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 κτηματομεσίτες.     

  Παρά τους ηγετικούς του ρόλους, ο Νίκος αποκαλεί τον εαυτό του μαθητή της ζωής. Επιδιώκει συνεχώς την καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η ικανότητα του να επιλύει περίπλοκα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την καθοδήγηση (coaching) προσωπικού, ελεύθερων επαγγελματιών και ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

  Ως high performance coach, ο Νίκος πετυχαίνει να ανοίγει τον δρόμο σε άτομα από όλον τον κόσμο ώστε να καταφέρουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο. Είναι επίσης ο ιδρυτής διαφόρων σεμιναρίων και εργαστηρίων Οικονομικής Ανεξαρτησίας, τα οποία προσφέρει και στα Ελληνικά. Τα προγράμματα αυτά παρέχουν τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για να φτάσουν οι συμμετέχοντες στην οικονομική ανεξαρτησία όπως κατάφερε ο Νίκος με την καθοδήγηση από τους δισεκατομμυριούχους μέντορες του πριν γίνει 40 χρονών. 

  Ο Νίκος είναι επίσης ένας «διαπιστευμένος επενδυτής» όπως ορίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) ως άτομο με καθαρή αξία άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η πρωταρχική του κατοικία). Είναι επίσης γείτονας στο Μαϊάμι και επενδυτής του παγκοσμίου γνωστού celebrity επιχειρηματία Grant Cardone!

  Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!

  ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΔΩ
  (μόνο αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για εγγραφή)

  Τι λένε αυτοί που έχουν συνεργαστεί με τον Νίκο:

  "Το σεμινάριο ήταν μεταμορφωτικό με τρόπους που δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω λεκτικά. Έχω επενδύσει σε δύο παθητικά εισοδήματα από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί και ξέρω ότι δεν θα είχα τολμήσει πριν. Φοβόμουν πολύ να κάνω αυτές τις κινήσεις πριν από ένα χρόνο. Οπότε, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

  "Οι καλεσμένοι ήταν εξαιρετικοί, το υλικό που μοιραστήκατε μαζί μας είχε μεγάλη αξία και η ενέργεια σας ήταν μεταδοτική. Ευχαριστώ!"

  "Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό για το πώς να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και τα όνειρα μας. Τα βήματα που μας δώσατε ήταν πολύ χρήσιμα και αναλυτικά, πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να χτίσουμε μια ισχυρή αυτοπεποίθηση αναλαμβάνοντας δράση. Ευχαριστώ Νίκο!"

  "Έχω πάθει πλάκα και νιώθω οτι τώρα αρχίζουν τα καλά....(Από το 5ο video και μετα...) Ο Kiyosaki ελεγε αυτα που λες εσυ μέχρι το 4ο και σταματούσε εκει.... Ποτε δεν πηγε παρακάτω και όσο και αν εψαξα δεν βρήκα..."

  "Νίκο, από την πρώτη κιόλας μέρα του σεμιναρίου, μας μετέφερες το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνεις! Συμπυκνωμένη γνώση, εύστοχες πληροφορίες και παρατηρήσεις, τροφή για σκέψη και υπέροχοι καλεσμένοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που απάντησαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα σε κάθε μας ερώτηση. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι πάντα επιτυχίες!"

  "Νομίζω ότι έμαθα ότι ακόμη και κάτι που φαίνεται περίπλοκο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν δεν το φοβάσαι τόσο πολύ. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που εγγράφηκα στο επόμενο Mastermind γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για τις επενδύσεις."

  Copyright © NM Coaching, LLC 2023        Terms of Use