Άφησε τα στοιχεία σου για να λάβεις το ΝΕΟ βιβλίο του Νίκου, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

🔒 Σέβομαι το απόρρητο σου. Απεγγραφή με ένα κλικ.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Με την εγγραφή σου σήμερα έχεις +2 BONUS
μεγάλης αξίας!

18

ΜΕΡΕΣ

09

ΩΡΕΣ

59

ΛΕΠΤΑ

59

Δ/ΛΕΠΤΑ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ.. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;;

Παγκόσμιες Έρευνες Αποκαλύπτουν ότι:

Μόνο το 5% των επενδυτών κερδίζουν χρήματα από τα παγκόσμια χρηματιστήρια ενώ οι αποδόσεις είναι διαθέσιμες σε όλους!

Μόνο το 1% των ανθρώπων που ασχολούνται με την ημερήσια αγοραπωλησία μετοχών (traders) είναι σε θέση να αποκομίσουν προβλέψιμα κέρδη μετά τις προμήθειες και την φορολογία που πληρώνουν! Μεταξύ όλων των traders, σχεδόν το 40% σταματάει μετά από μόνο 1 μήνα. Το 80% των traders εγκαταλείπει τα πρώτα 2 χρόνια. Μέσα σε 3 χρόνια, μόνο το 13% συνεχίζει το καθημερινό trading. Μετά από 5 χρόνια παραμένει μόνο το 7%.. 

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ: 24 από τα 25 άτομα (96%) που παρακολούθησαν ζωντανά την εκπαίδευση του Νίκου Μαυράκη με τίτλο Παραγωγή Πλούτου από τα Χρηματιστήρια θα την συνιστούσαν ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ σε άλλους! 

  Ο Νίκος Μαυράκης έγινε οικονομικά ελεύθερος πριν τα 40 του ενώ ήταν υπάλληλος. Κέρδισε την ελευθερία του από έξυπνες επενδύσεις και την καθοδήγηση ανθρώπων παγκοσμίας κλάσης. Μαζί με τους συνεργάτες του, θα σου μάθει πως να προστατεύσεις τα χρήματα σου και να τα πολλαπλασιάσεις πολλές φορές.

  Αν έχεις ήδη επενδύσει κάπου (π.χ., επενδυτικά ασφαλιστικά προγράμματα ή μετοχές μέσω τραπεζών) θα μάθεις τι πρέπει να αλλάξεις άμεσα για να αποκτήσεις οικονομική ανεξαρτησία!

  Μάθε Γιατί Χρειάζεσαι ΣΗΜΕΡΑ την Εκπαίδευση "Παραγωγή Πλούτου από τα Παγκόσμια Χρηματιστήρια":

 • Παρέχει όλη την συμπυκνωμένη γνώση που χρειάζεσαι μέσα σε 8 ώρες (ακόμη και αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με τα χρηματιστήρια) ώστε να μην περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να την ανακαλύψεις, που σημαίνει ότι θα μπορείς να αρχίσεις να βγάζεις χρήματα σήμερα!

 • Περιέχει το μόνο αυτόματο σύστημα που δουλεύει πάντα εδώ και 100 χρόνια που θα σου φέρει μεγάλα κέρδη ενώ εσύ περιμένεις χωρίς να χρειάζεται να διαλέγεις τις "τυχερές μετοχές" και να μην ξέρεις ποια είναι η σωστή στιγμή να αγοράσεις και η σωστή να πουλήσεις, που σημαίνει ότι θα έχεις τα ίδια κέρδη με τους καλύτερους επενδυτές στο εξωτερικό ακόμη και αν δεν ξέρεις τίποτα σχετικά με τα χρηματιστήρια!

 • Περιέχει όλα τα στοιχεία που θα σου αποδείξουν ότι υπάρχει στρατηγική επένδυσης ώστε να μην χάσεις το κεφάλαιο σου (τα χρήματα σου δηλαδή) ώστε να σου φύγει ο φόβος που μπορεί να νιώθεις με τα χρηματιστήρια και τις επενδύσεις, που σημαίνει ότι θα κοιμάσαι ήσυχα τα βράδια ακόμη και σε περιόδους μεγάλων οικονομικών κρίσεων.

 • Εξηγεί τους αυτόματους τρόπους να διατηρείς και να αυξάνεις τα χρήματα σου ώστε να μην χρειάζεται να κοιτάς την οθόνη όλη μέρα που σημαίνει ότι θα περνάς την μέρα σου ξέγνοιαστα γνωρίζοντας ότι τα χρήματα σου δουλεύουν για σένα.

 • Σου μαθαίνει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Ελληνική φορολογία και τις κρυφές (αλλά και μεγάλες) χρεώσεις των ασφαλιστικών εταιρειών, τραπεζών ή πλατφορμών ώστε να γλιτώνεις φόρους νόμιμα και να γλιτώνεις κρυφές χρεώσεις που σημαίνει ότι στο τέλος θα έχεις τα διπλάσια κέρδη από τα ίδια χρήματα!

 • Σου δείχνει τα χαρτοφυλάκια του Νίκου (με επενδύσεις άνω των $800.000) αλλά και τις ευκαιριακές επενδυτικές στρατηγικές που ακολούθησε ώστε να κάνει τα μεγάλα άλματα στα χαρτοφυλάκια του για να ξέρεις ακριβώς πως να το κάνεις και εσύ, που σημαίνει ότι θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την επόμενη μεγάλη ευκαιρία και να έχεις πιο μεγάλα κέρδη από το υπόλοιπους.

 • Σε βοηθάει να αποκτήσεις πλήρη αυτοπεποίθηση με τις επενδύσεις στα παγκόσμια χρηματιστήρια μέχρι το τέλος αυτής της εκπαίδευσης ώστε να σου φύγει ο φόβος του αγνώστου και της απώλειας χρημάτων, που σημαίνει ότι θα μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως και να δημιουργήσεις μια καλύτερη ζωή για σένα και τους αγαπημένους σου!

Δες τι είπαν οι συμμετέχοντες που παρακολούθησαν αυτήν την εκπαίδευση:

Το πρόγραμμα αυτό ΔΕΝ είναι θεωρητικό αλλά ούτε ασχολείται με την τεχνική αναλυση και το day trading!

Απευθύνεται σε απλούς πολίτες που ήδη επενδύουν ή θέλουν να μάθουν να επενδύουν με σκοπό να δώσει συμπυκνωμένη γνώση και να θα σου μάθει ακριβώς πως η επένδυση στα παγκόσμια χρηματιστήρια αποφέρει πλούτο (...και θα σε βγάλει στην σύνταξη χωρίς να κοιτάς την οθόνη σου πάνω από μία φορά τον μήνα)! 

Θα μάθεις πως να πολλαπλασιάσεις τα χρήματα σου σίγουρα και όχι κατά τύχη με εικασίες και τζόγο!

 • Με την Εκπαίδευση Έχεις:

  • Άμεση πρόσβαση σε 8 πολύτιμες ώρες που θα έχεις για πάντα με τα βασικότερα που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για τα χρηματιστήρια είτε θα επενδύεις μόνος/η είτε μέσω ενός Wealth Manager. [Αξίας €1.500]

  • Υπολογιστικά εργαλεία αποταμίευσης/ επένδυσης και οικονομικής παρακολούθησης  [Αξίας €500] 

  • Ένα αρχείο με το περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου του Νίκου: [Αξίας €1.500]

  • Ένα αρχείο με όλα όσα ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για την Ελληνική Φορολογία σχετικά με τις επενδύσεις στις χρηματιστηριακές αγορές. [Αξίας €500]

  • Πρόσβαση σε ανθρώπους ίδιας νοοτροπίας με σένα ώστε να μεγαλώσεις το δίκτυο επαφών σου.  [Ανεκτίμητης Αξίας] 

  BONUS με την Εγγραφή σου Σήμερα:


  #1
  : Πρόσκληση σε ομαδικές διαδικτυακές συναντήσεις με τον Νίκο μία φορά τον μήνα (όλο το 2024) για να σου απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και να λάβεις νέες πληροφορίες.

  #2Πρόσβαση εφ´ όρου ζωής στον "Κλειστό Κύκλο" του Νίκου: Μία κλειστή ομάδα στο Facebook με την καινούρια σου διαδικτυακή κοινότητα από ανθρώπους κοινής νοοτροπίας και τον Νίκο να προσφέρει συνεχώς καινούρια γνώση (Ανεκτίμητης Αξίας). 

  Συνολική Αξία: άνω των 2.500€!

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2 εκπαιδεύσεων + BONUS
  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

  Η προσφορά με τα BONUS είναι περιορισμένου χρόνου. Μάθε πως να βγάζεις χρήματα σήμερα.

 • Ποιος είναι ο Νίκος Μαυράκης

  Ο Νίκος μεγάλωσε στη Ρόδο της Ελλάδας και σε ηλικία 17 ετών πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Υπολογιστών και MBA στη Διοίκηση Τεχνολογίας από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε έζησε στην Ουάσιγκτον, DC, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκος έχει εργαστεί τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, προτού απαλλαγεί οικονομικά από αυτό που αποκαλεί «ευφυείς επενδύσεις». Σήμερα ο Νίκος απολαμβάνει παθητικό εισόδημα από ακίνητα και επιχειρήσεις άλλων ανθρώπων.

  Μέχρι το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο ως αξιωματικός σύνδεσμος για το Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Στρατού των ΗΠΑ, αποτελώντας ουσιαστικά το επίκεντρο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.

  Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο του REAL ESTATE (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολαρίων) που το 2021 μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 κτηματομεσίτες.

  Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκο πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες άτομα και καθοδήγησε πολλούς υπαλλήλους για να εξελιχθούν σε μεγαλύτερες θέσεις. Ο Νίκος πιστεύει ότι η πρωταρχική δουλειά ενός ηγέτη είναι να δημιουργεί άλλους ηγέτες. Η ικανότητα του να επιλύει σύνθετα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησαν να ξεκινήσει μια επιχείρηση coaching/εκπαίδευσης. Ως coach υψηλών επιδόσεων, ο Νίκος καταφέρνει να ανοίξει το δρόμο σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να πετύχουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο.

  Ο Νίκος είναι επίσης διαπιστευμένος επενδυτής, όπως ορίζεται από την Κεφαλαιαγορά SEC των ΗΠΑ. Παρά τις επιτυχίες του, ο Νίκος αυτοαποκαλείται μαθητής της ζωής και αναζητά συνεχώς καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Σήμερα επενδύει σε ακίνητα μαζί με τον παγκοσμίου φήμης επιχειρηματία Grant Cardone και ανοίκει στην ελίτ ομάδα “Platinum Partnership” του Tony Robbins.  

  Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα, ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!

  Η αποστολή του Νίκου είναι να βελτιώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων παρέχοντας τους πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές γνώσεις και πρακτικές μεθόδους για να αρχίσουν να βελτιώνουν τα οικονομικά τους ανεξάρτητα από την ηλικία, την τοποθεσία και τις τρέχουσες συνθήκες τους. Ο Νίκος πιστεύει ότι για να είναι πραγματικά ελεύθερος κάποιος στην σημερινή κοινωνία πρέπει να είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Έτσι ίδρυσε την Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας, ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας όπως έκανε ο ίδιος υπό την καθοδήγηση των δισεκατομμυριούχων μεντόρων του.

  Θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με τον Νίκο; Στείλε του ένα email στο [email protected]

  Η Δρ. Κόντου και ο κ. Τοπάκας μιλάνε για την προσωπική τους εμπειρία με τον Νίκο:

  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ
  Θα έχεις ΟΛΑ τα BONUS και την χαμηλότερη τιμή!

  Δες τι Είπαν οι Συμμετέχοντες που Παρακολούθησαν Προηγούμενες Εκπαιδεύσεις:

  «Έχω πάθει πλάκα και νιώθω ότι τώρα αρχίζουν τα καλά... Ο Kiyosaki ελεγε αυτα που λες εσύ μέχρι το 4ο και σταματούσε εκεί... Ποτέ δεν πήγε παρακάτω και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα...»

  «Είναι τα καλύτερα χρήματα που έχω δώσει ποτέ για κάτι που θα με ωφελήσει και όχι μόνο θα με βοηθήσει εμένα προσωπικά, αλλά θα βοηθήσεις κι άλλους. Ξανά, σε ευχαριστώ»

  «Το σεμινάριο ήταν μεταμορφωτικό με τρόπους που δεν νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω λεκτικά. Έχω επενδύσει σε δύο παθητικά εισοδήματα από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί και ξέρω ότι δεν θα είχα τολμήσει πριν. Φοβόμουν πολύ να κάνω αυτές τις κινήσεις πριν από ένα χρόνο. Οπότε, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

  «Οι καλεσμένοι ήταν εξαιρετικοί, το υλικό που μοιραστήκατε μαζί μας είχε μεγάλη αξία και η ενέργεια σας ήταν μεταδοτική. Ευχαριστώ!»

  «Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό για το πώς να πετύχουμε τους οικονομικούς μας στόχους και τα όνειρά μας. Τα βήματα που μας δώσατε ήταν πολύ χρήσιμα και αναλυτικά, πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να χτίσουμε μια ισχυρή αυτοπεποίθηση αναλαμβάνοντας δράση. Ευχαριστώ Νίκο!»

  «Νίκο, από την πρώτη κιόλας μέρα μας μετέφερες το πάθος και την αγάπη γι αυτό που κάνεις! Συμπυκνωμένη γνώση, εύστοχες πληροφορίες και παρατηρήσεις, τροφή για σκέψη και υπέροχοι καλεσμένοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους που απάντησαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα σε κάθε μας ερώτηση. Ευχαριστώ θερμά και εύχομαι πάντα επιτυχίες!»

  «Νομίζω ότι έμαθα ότι ακόμη και κάτι που φαίνεται περίπλοκο μπορεί να αντιμετωπιστεί αν δεν το φοβάσαι τόσο πολύ. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που εγγράφηκα στο επόμενο Mastermind γιατί θέλω να μάθω περισσότερα για τις επενδύσεις.»

  «Νιώθω πως ενηλικιώθηκα μέσα σε αυτήν ομάδα.»

  «To mastermind μου έχει ανατρέψει όλη την προσέγγιση για το τι σημαίνει άνθρωπος με οικονομική άνεση και οι 3 χαρακτηρισμοί που δίνω σε όλους μας είναι, που εγώ είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου το λέω ειλικρινά που έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που έχουν, και ήθος, αξίες και αρχές… που έχουν καλοσύνη και είναι άξιοι. Βλέπεις όλοι πόσο δημιουργικά παιδιά είναι. Συν τα 3 χαρακτηριστικά που σου είπα προσθέτω ένα τέταρτο που είναι ότι όλοι θέλουμε να εξελιχθούμε, να βελτιωθούμε. Οπότε πιστεύω είμαστε αχτύπητη ομάδα και μακάρι να’ρθούνε κι άλλοι σας και εμάς, και να διευρύνουμε όλο αυτό το πεδίο ενεργειακά ώστε να επηρεάζουμε και εμείς άλλους»

  Δες 2 πρόσφατες συνεντεύξεις του Νίκου Μαυράκη με την Λιάνα Τελειώνη και τον Νίκο Αυγερινό.

  Η εκπαίδευση είναι στην διάθεση σου από την άνεση του σπιτιού σου.

  Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΥ

  Εγγυώμαι την απόλυτη ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σου!
  Εάν δεν βρεις τον τρόπο να 
  ανακτήσεις το κόστος αυτής της εκπαιδευτικής επένδυσης, θα δουλέψω προσωπικά μαζί σας μέχρι να κερδίσεις τα χρήματα σου πίσω.
  "Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος για το πρόγραμμα μου!" -Νίκος

  Copyright © NM Coaching, LLC 2023        Terms of Use