Άφησε τα στοιχεία σου για να λάβεις το ΝΕΟ βιβλίο του Νίκου, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

🔒 Σέβομαι το απόρρητο σου. Απεγγραφή με ένα κλικ.

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Η προσφορά -25% (και επιστροφή χρημάτων) ισχύει για..

03

ΜΕΡΕΣ

10

ΩΡΕΣ

54

ΛΕΠΤΑ

37

ΔΕΠΤΕΡΟΛΕΠΤΑ


Σε αυτήν την εκπαίδευση θα μεταδώσω απλές πληροφορίες που θα βοηθήσουν όλους τους Ελληνόφωνους ανεξαρτήτως ηλικίας και οικονομικής κατάστασης που θέλουν να βελτιώσουν ραγδαία τα οικονομικά τους! Η υπόσχεση μου είναι ότι αυτές οι πληροφορίες θα είναι πρωτόγνωρες για σένα και θα σου προσφέρουν όχι μόνο ένα πλάνο αλλά και πρακτικούς τρόπους να ξεκινήσεις σήμερα να βγάζεις παραπάνω, να προστατεύεις αυτά που έχεις αλλά και να τα πολλαπλασιάζεις! Όσο πιο πολύ διψάς τόσο πιο πολύ θα επωφεληθείς! Αυτήν την γνώση την χρειάζεσαι τώρα, όχι όταν αποκτήσεις πολλά χρήματα!

Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να λάβεις μέρος σε αυτήν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ εκπαίδευση!


✔️ Θα μάθεις γιατί έρχεται παγκόσμια ύφεση ΣΙΓΟΥΡΑ!


✔️ Θα μάθεις πως προετοιμάζονται οι δισεκατομμυριούχοι δάσκαλοι και μέντορες μου!


✔️ Θα μάθεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να πολλαπλασιάσεις τα χρήματά σου!


✔️ Θα μάθεις να αναγνωρίζεις ευφυείς επενδύσεις και να μην πέφτεις θύμα από απάτες!

✔️ Θα μάθεις πως να ελαττώσεις την φορολογία σου από επενδύσεις και επιχειρήσεις στο μέγιστο! Η Ελλάδα έχει τεράστια φορολογικά πλεονεκτήματα που δεν γνωρίζεις!!!!


✔️ Θα μάθεις στρατηγικές που θα σου επιτρέψουν να κάνεις οικονομικά άλματα από κάποιον που το έχει κάνει! 


✔️ Και πολλές εκπλήξεις μεγάλης χρηματικής (και όχι μόνο) αξίας! 

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 12 - 7 μ.μ. και

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 7 - 10 μ.μ.

+ 3 μηνιαίες ομαδικές συναντήσεις

Δες τι είπαν αυτοί που παρακολούθησαν τις εκπαιδεύσεις του Ν. Μαυράκη στο παρελθόν!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΤΟΣ/ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ!

Ποιος είναι ο Νίκος Μαυράκης

Ο Νίκος μεγάλωσε στη Ρόδο και σε ηλικία 17 ετών πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Υπολογιστών και MBA στη Διοίκηση Τεχνολογίας από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε έζησε στην Ουάσιγκτον, DC, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκος έχει εργαστεί τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, προτού απαλλαγεί οικονομικά από αυτό που αποκαλεί «ευφυείς επενδύσεις». Σήμερα ο Νίκος απολαμβάνει παθητικό εισόδημα από ακίνητα και επιχειρήσεις άλλων ανθρώπων.


Μέχρι το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο ως αξιωματικός σύνδεσμος για το Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Στρατού των ΗΠΑ, αποτελώντας ουσιαστικά το επίκεντρο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.


Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο του REAL ESTATE (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολαρίων) που το 2021 μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 κτηματομεσίτες.


Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκο πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες άτομα και καθοδήγησε πολλούς υπαλλήλους για να εξελιχθούν σε μεγαλύτερες θέσεις. Ο Νίκος πιστεύει ότι η πρωταρχική δουλειά ενός ηγέτη είναι να δημιουργεί άλλους ηγέτες. Η ικανότητα του να επιλύει σύνθετα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησαν να ξεκινήσει μια επιχείρηση coaching/εκπαίδευσης. Ως coach υψηλών επιδόσεων, ο Νίκος καταφέρνει να ανοίξει το δρόμο σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να πετύχουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο.


Ο Νίκος είναι επίσης διαπιστευμένος επενδυτής, όπως ορίζεται από την Κεφαλαιαγορά SEC των ΗΠΑ, ως άτομο με καθαρή περιουσία που υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο δολάρια, εξαιρουμένης της κύριας κατοικίας του. Παρά τις επιτυχίες του, ο Νίκος αυτοαποκαλείται μαθητής της ζωής και αναζητά συνεχώς καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες.  


Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα, ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!


Η αποστολή του Νίκου είναι να βελτιώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων παρέχοντας τους πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές γνώσεις και πρακτικές μεθόδους για να αρχίσουν να βελτιώνουν τα οικονομικά τους ανεξάρτητα από την ηλικία, την τοποθεσία και τις τρέχουσες συνθήκες τους. Έχει ήδη βοηθήσει εκατοντάδες άτομα σε 13 χώρες του κόσμου. Ο Νίκος πιστεύει ότι για να είναι πραγματικά ελεύθερος κάποιος στην σημερινή κοινωνία πρέπει να είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Έτσι ίδρυσε την Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας, ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας όπως έκανε ο ίδιος υπό την καθοδήγηση των δισεκατομμυριούχων μεντόρων του.


Θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με τον Νίκο; Στείλε του ένα email στο [email protected].

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΟΥ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ σου!

Εάν παρακολουθήσεις όλο το πρόγραμμα μου ζωντανά και ΔΕΝ δεν λάβεις την αξία που σου υπόσχομαι μπορείς να ζητήσεις ΟΛΑ τα χρήματα σου πίσω εντός 24 ωρών! 
Είμαι ΤΟΣΟ σίγουρος για το πρόγραμμα μου! 
-Νίκος Μαυράκης

Copyright © NM Coaching, LLC 2023        Terms of Use