Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Γεμάτο κατά 82%

Για να παρακολουθήσεις την ομιλία του Νίκου την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, πάτησε εδώ για να συνδεθείς στο ZOOM στις 9 μ.μ. ΑΚΡΙΒΩΣ!

Πάρε μέρος στο VIP Room αμέσως μετά την ομιλία μόνο με 24 ευρώ!


Το ποσό των 24 ευρώ θα αφαιρεθεί από οποιαδήποτε μελλοντική αγορά σου εντός του 2024!

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Πάρε μέρος για να σου λυθούν ΟΛΕΣ σου οι απορίες και ανησυχίες για τα εκπαιδευτικά του προγράμματα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Ο Νίκος μεγάλωσε στη Ρόδο και σε ηλικία 17 ετών πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για σπουδές. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Μηχανική Υπολογιστών και MBA στη Διοίκηση Τεχνολογίας από το Stevens Institute of Technology στο NJ. Έκτοτε έζησε στην Ουάσιγκτον, DC, στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Καθ'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκος έχει εργαστεί τόσο για την κυβέρνηση όσο και για τον ιδιωτικό τομέα, προτού απαλλαγεί οικονομικά από αυτό που αποκαλεί «ευφυείς επενδύσεις». Σήμερα ο Νίκος απολαμβάνει παθητικό εισόδημα από ακίνητα και επιχειρήσεις άλλων ανθρώπων.

Μέχρι το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Αμερικανικό Πεντάγωνο ως αξιωματικός σύνδεσμος για το Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Στρατού των ΗΠΑ, αποτελώντας ουσιαστικά το επίκεντρο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.

Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας στον χώρο του REAL ESTATE (unicorn αξίας άνω των 7 Δισ. δολαρίων) που το 2021 μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια, ο Νίκος μεγάλωσε την ομάδα του κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετούσε 32.000 κτηματομεσίτες. Ο Νίκος εργάστηκε υπό την εποπτεία Στρατηγών του Αμερικανικού στρατού, καθώς και του Τεχνικού Συμβούλου του Τζεφ Μπέζος (Διευθύνων Σύμβουλος, Amazon) και του πρώην επικεφαλής Τεχνητής Νοημοσύνης της Microsoft, επίσης συνεργάστηκε με καταξιωμένους ηγέτες όπως τον Διευθυντή Έργου του πρώτου iPhone της Apple. 

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκο πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες άτομα και καθοδήγησε πολλούς υπαλλήλους για να εξελιχθούν σε μεγαλύτερες θέσεις. Ο Νίκος πιστεύει ότι η πρωταρχική δουλειά ενός ηγέτη είναι να δημιουργεί άλλους ηγέτες. Η ικανότητα του να επιλύει σύνθετα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησαν να ξεκινήσει μια επιχείρηση coaching/εκπαίδευσης. Ως coach υψηλών επιδόσεων, ο Νίκος καταφέρνει να αναπτύσσει δεξιότητες και να ανοίγει το δρόμο σε ανθρώπους από 13 χώρες του κόσμου για να πετύχουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο.

Ο Νίκος είναι επίσης διαπιστευμένος επενδυτής, όπως ορίζεται από την Κεφαλαιαγορά SEC των ΗΠΑ και η καθαρή του περιουσιακή αξία ανέρχεται σε εκατομμύρια δολάρια. Η πρώτη του επένδυση σε μετοχές έγινε το 1996 και από τότε επενδύει σε μετοχές, ακίνητα και start-up εταιρείες. Παρά τις επιτυχίες του, ο Νίκος αυτοαποκαλείται μαθητής της ζωής και αναζητά συνεχώς καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Σήμερα επενδύει σε ακίνητα μαζί με τον παγκοσμίου φήμης επιχειρηματία Grant Cardone και ανήκει στην ελίτ ομάδα “Platinum Partnership” του Tony Robbins. 

Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας. Μάλιστα, ο Νίκος πιστεύει ότι υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες στην Ελλάδα απ' ότι ο κόσμος γνωρίζει!

Η αποστολή του Νίκου είναι να βελτιώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων παρέχοντας τους πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές γνώσεις και πρακτικές μεθόδους για να αρχίσουν να βελτιώνουν τα οικονομικά τους ανεξάρτητα από την ηλικία, την τοποθεσία και τις τρέχουσες συνθήκες τους. Ο Νίκος πιστεύει ότι για να είναι πραγματικά ελεύθερος κάποιος στην σημερινή κοινωνία πρέπει να είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Έτσι ίδρυσε την Ακαδημία Οικονομικής Ανεξαρτησίας, ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας όπως έκανε ο ίδιος υπό την καθοδήγηση των δισεκατομμυριούχων μεντόρων του.

Θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία με τον Νίκο; Στείλε του ένα email στο [email protected].

Copyright © NM Coaching, LLC 2023        Terms of Use